| Yaesmin a întrebat:

Nu stiu ce sa fac.Sunt disperata.Nu pot să dorm.La orice ora m-as culca mă trezesc la 5 dimineața și sunt nervoasa toată ziua.Pur si simplu nu mai am somn.Ma trezesc fără alarma. Dupa aceea mai stau o ora, doua în pat și nu știu ce să fac.La televizor nu e nimic interesant la ora aia.Ma duc la baie mă dau cu apa foarte rece pe fata ca să nu casc toată ziua și beau o cafea.De obicei mă culc pe la 22:00 ca să dorm si eu un pic. Daca mă culc mai târziu tot la 5 dimineața mă trezesc și mă doare capul toată ziua. Vreau să mă trezesc și eu la 7:00 măcar.Ce să fac?crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai bea cafea si renunta la cola, pepsi si energizante daca consumi. Asigura-te ca in camera este intuneric. Poti sa folosesti si ulei de lavanda ( il gasesti in plafar ) pe care-l pui intr-o lampa/candela de aromaterapie cu o ora inainte sa te culci. Inainte de culcare bea o cana cu ceai de sulfina, este somnifer si sedativ. Daca dupa cateva zile nu vezi o imbunatatire a calitatii somnului poti sa il bei si cand te trezesti la 5 ca sa adormi la loc.

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Inainte de culcare bea un ceai de tei si poti lua un extraveral (este pe baza de plante si iti da o stare de liniste) si vezi cum te simti. Nu lua cina dupa ora 20, alimentele nu au timp sa se digere daca tu ie masa la 21-22, vei avea somnul agitat. Incearca asta si vei vedea cum te simti.

| Mayar a răspuns:

Fa ceva extrem de extenunant toata ziua, incat sa cazi lata, apoi sa te culci pe la 12 noaptea. o sa dormi ca un bebeluswinking

Răspuns utilizator avertizat