Of na daca am gresit si am scris i-au in loc de iau asta e pentru ca m-am grabit.Da aici, totul se interpreteza daca ai gresit o litera gata esti analfabet..in fine.Sunt pe profil uman (filologie)
Pai..Nu e ca n-as vrea sa continu i studiile, dar bunicii mei nu mai au posibilitatea sa ma tina la scoala, asta chiar mi-au si spus, si daca e sa-mi continui studiile trebuie sa-mi gasesc un loc de munca ca sa pot sa mi le platesc.Si in cartier, am niste prietene care au terminat facultatea si nu-si gasesc de munca in domeniul lor; gen sunt vanzatoare sau ceva de genu si lucrurile astea nu ma fac sa inchid ochii...
Gândurile noastre se schimbă odată cu trecerea timpului. Poate și ale tale se vor schimba și poate n-o să-ți mai dorești asta și atunci n-ai să ai ce să faci fără o falcutate.Mai bine îți continui studiile și după tot tu vei decide ce este mai bine pentru tine.
Ai mai multe sanse daca urmezi o facultate si poate sunt alte oportunitati
Dacă ai scris '' i-au '' in loc de '' iau '', ia-ţi adio de la bac. s: Acum, parerea mea, fă o facultate, şi vei avea un loc de muncă mai ''calumea''. o.o În plus, depinde şi pe ce profil ai mers la liceu.
Sănătate!
Dacă încă nu eşti pregătită pentru grijile şi stresul de la serviciu, mai bine rămâi la viaţa de "copil" şi continuă-ţi studiile.
Părerea mea este să îţi continui studiile. Ei (bunicii) vor fi mândri pentru că ești o fată silitoare și ai terminat o facultate. Nu cred că bunicii tăi cred că le stai pe cap. Sfatul meu este să îți continui studiile.
Ideea mea este ca fara studii nu faci nimic chiar daca stii foarte multe lucruri, sa ai la baza studii/diplomele acelea
Urmeaza-ti visul, daca o dai in bara macar stii ca ai incercat, decat sa traiesti gandindu-te ce ar fi fost daca
Parerea mea e sa iti termini studiile pentru ca ei vor fi mandrii daca vor vedea ca esti silitoare etc...
LisaJulie întreabă: