anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu stiu de ce dar de la un timp mi se pare ca aud voci seara, pasi la mine in casa, iar nu cred ca am o problema psihica pentru ca chiar si cainele meu latra seara, se uita la dulap si latra, exat unde aud eu voci, pasi etc...s-ar putea oare sa am fantome? Cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| emaalexandra97 a răspuns:

Ma sperie intrebarea ta, mai ales ca este seara acum cand iti scriu.nu stiu sigur ce sa spun, si eu auzeam pasi un timp la mine in casa iar a doua zi am vorbit impreuna cu verisorii mei exact in casa si de atunci nu se mai aude.ai vorbit cu parintii tai? incearca se le spui si lor. daca vrei sa mai vorbim, ia adresa mea de mess pe care ti-o voi trimite prin mesaj.

2 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Si pemn ma sperie astfel dezgomote, si imi este frica si de intuneric, si mereu ma gandesc ca sunt fantome in casa...eu ma uit cateodata la filme horror, si de aceea cred ca ma gandesc la lucruri din astea! u te uiti?love struck

| babanelu a răspuns:

Chesti din astea se intampla ori de cate ori vezi ceva inspaimintator.Probabil ca pe tine te-o speriat vreodaa o povese de groaza sau un film ceva... si te tot gandesti. mie cand mi se mai intampla, imi fac cruce si ma gandesc ce treburi am pentru a doua zi. Sper ca ti-am fost de folos.(aaa si caini simt frica oamenilor si mai ales daca el te iubeste, probabil ca vrea sati arata ca te apara)