anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa incep liceul si stiti ca la inceput trebuie sa spunem unde lucreaza parintii nostri. Problema este ca eu am intrat la cel mai bun liceu, dar si cel mai de fite... niciunul din parintii mei nu lucreaza ...cum o sa fac sa spun asta? Nu vreau ca cei din clasa mea sa afle si chiar nu stiu ce sa inventez, ce sa spun. Copiii sunt foarte rai, mai ales cei de bani gata si nu chiar nu stiu ce sa fac, cum sa ascund asta, o sa fim intrebati in fata clasei presupun.

3 răspunsuri:
| Osirius a răspuns:

Nu intereseaza pe nimeni ce lucreaza parintii.
Intrebati in fata clasei? Da' ce esti la gradinita? Cand ajungi la liceu nu prea mai esti copil. Eventual te intreaba diriginta informativ, iar atunci ii poti spune ca parintii sunt liber profesionisti, fara un serviciu stabil.

| Blamely a răspuns:

Pur și simplu spui că n-au un loc de muncă stabil sau că-s șomeri. Nu văd de ce ai vrea să ascunzi asta, nu-i nimic stânjenitor.

| thegatekeeper a răspuns:

Mai mult ca sigur nu va va intreba in fata clasei, ci va va chema individual la catedra pentru a nota in catalog locurile de munca ale parintilor. Si chiar daca aud ceilalti, nu ar trebui sa iti pese.