anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU, o țigara electronică, gen să nu fie asa tare si ce aromă imi recomandati? Că pentru prima data aș incerca, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Vio199 a răspuns:

Nu tigara electronica e tare sau usoara, iti alegi sa iti cumperi ce model de tigara electronica iti place si iti permiti. Dupa, mergi la un magazin din orasul tau, sau iti comanzi de pe net aroma dorita si nicotina, ele o sa trebuiasca sa fie amestecate si lasate la macerat. Cand iti alegi nicotina, acolo decizi cat de TARE sau SLABA sa fie (2mg nicotina, 6mg, 10mg, 12mg tu decizi).

| anonim_4396 explică (pentru Vio199):

Faza ca este prima data, si nici nu stiu ce țigara electronică să-mi achizitionez, că eu nici nu prea mă pricep, adica 0.

| Vio199 a răspuns (pentru anonim_4396):

Https://elitestore.ro/......inium.html
Uite, ceva de genul am eu. Are ceas, are mai multe moduri, vine un fum de zici ca tragi din narghilea, foarte gros, prima data crede-ma ca si daca esti fumator o sa tusesti si o sa-ti vina sa-ti bagi ceva in ea tigara electronica :-)). Senzatia de a tusi o sa treaca, o sa te obisnuiesti cu ea. Uneori cam dupa 2-3 luni sa zic o sa simti ca iti vine gust de ars in gura, asta inseamna ca ti s-a ars siguranta, iti cumperi la bucata de la magazine ce vand arome si nicotina, sigur au si asa ceva. Si daca nu intelegi orice la tigara electronica, vine cu o carticica de folosire, si desigur poti sa cauti modelul pe YouTube si sa ii urmaresti pe altii ce si cum o folosesc. O incarc la priza cu incarcator de Samsung. Momentan nu am avut probleme cu bateriile sa nu se mai incarce, o am de 1 an si ceva. Desigur poti sa alegi ceva mai ieftin care sa nu aiba touchscreen si prostii de genul, ca nu le folosesti.

3 răspunsuri:
| Shadow136o a răspuns:

Vaporesso Orca Solo. Lichid de care vrei tu. Recomand buble gum și ice efect