| JasonMcCann a întrebat:

Bună TPU!
Pe la începutul anului s-a votat şefa clasei. (eu sunt cls a V-a)
Prima oară a fost aleasă o fată de treabă cu note bune (Kristin). Dar într-o zi, colegul din spate, în pauză, a început să îi tragă scaunul şi s-o plimbe prin clasă. A prins-o gardiana şi i-a scris pe o listă pe toţi care erau acolo atunci. I-a dus lista dirigintei. În ora de română a venit şi a zis
Georgiana, de când este şefa clasei a început să prindă aere. Se crede şefa noastră. Ţipă la noi, etc. Dacă o profesoară ia o hotărâre şi nu-i convine zice să ne consultăm cu doamna diriginta, etc. Îmi vine să o dau cu capul de tablă (nu exagerez deloc). Când îi zicem ceva dirigintei nu crede 24 de elevi şi o crede pe una! Toată clasa este împotriva ei! Şi s-a mai mutat în spatele meu! Când făcea lista (pe o foaie îi scria pe cei care vorbesc în timpul orei cât nu sunt profesoarele în clasă) scria pe toată tabla "LISTA". Nu îi e de ajuns că tabla e udă după ce e ştearsă şi nu vedem nimica, după aceea mai ştergem o dată scrisul ei mare şi "frumos". Şi se mai şi plânge că nu se vede pe tablă. Îmi scoate minţile din cap! A ales-o pe Kristin să facă lista. Se duce din 5 în 5 secunde să vadă pe cine scrie, vorbeşte cu ea, săraca Kristin nu ştie ce să mai facă. Dupaia îi spun colegii dirigintei că vorbesc una cu alta. Ne face probleme tuturor! La or de sport s-a ales să fie în spatele meu! Doaaamneee! Nu mă lăsa deloc în pace, nu puteam să fiu atentă! Se juca cu părul meu, etc. Şi m-a şi certat proful că vorbesc în oră! Se bagă peste tot! Vorbeam ceva cu b. f. f. mea şi se bagă ea, cică Mă sună la 7 jumate dimineaţa într-o zi, cică Îmi zice ce face, se spală pe dinţi când vorbeşte la telefon, Doamne! Eu la 7 jumate dim. dorm şi ea mă trezeşte! Ce să fac ca să prind curaj să îi spun să mă lase în pace? Nu pot că dupa aia îi spune lui maicăsa nu ştiu ce, şi îi spune şi dirigintei nu ştiu ce! Mă mai trezesc şi cu nota scăzută la purtare!

Răspuns Câştigător
| negru30 a răspuns:

" sa prinda aere " - o avea saraca gaze la stomac -o fi mancat fasole - nu va suparati - nu mai te supara - cand vorbeste cu tine - intoarce-te cu spatele si pleaca de langa ea - cand te suna raspunde si spune asa " abonatul nu poate fi contactat - va rog reveniti " - sau baga telefonul sub perna si las-o sa vorbeasca pana termina de spalat pe unde doreste ea - daca nu scapi de ea trimite-o la mine dar te costa o prajitura - ha ha ha - garantat te rezolv - spune-i ca sunt sora ta vitrega si mie imi place sa vorbesc

| JasonMcCann explică (pentru negru30):

laughing Ok cum zici tu.

| negru30 a răspuns (pentru JasonMcCann):

Ha ha ha - ok

2 răspunsuri: