| skriil a întrebat:

Pentru ca am probleme cu somnul,si acesta este foarte important pentru toti, intrebarea mea este: Ce sa fac sa dorm mai bine noaptea?
De multe ori,pur si simplu ma simt obosita,mai ales in perioada simularilor, testelor, sau cand am ceva pe suflet,ceva care ma sacaie, si vreau sa dorm, dar cand ma asez in pat, nu mai pot dormi.Am insomnie? S-a intamplat sa pierd nopti intregi uitandu-ma pe pereti!
Intr-un timp,descoperisem ca melodiile de pian ascultate la volum incet,la casti, ma fac sa adorm in 10 minute!
Mi s-a spus sa incerc un pahar de lapte cu miere inainte sa dorm, dar nu stiu daca functioneaza acest truc! Fara somn, sunt foarte irascibila si prost dispusa. Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Poate si din cauza stresului.
Acuma depinde si de activitatili tale de peste zi; dormi la pranz?
Sau oboseala persistenta anunta o boala, ar trebui sa mergi la medic!
Incearca sa citesti seara o carte, asculta muzica relaxanta.
Trucul cu laptele e bun, pune o lingurita de miere.
Sunt si ceaiuri; intreba la farmacia verde.
Dar cel mai important, incearca sa elimini gandurile care te fac sa nu dormi!
Numai bine iti doresc!

2 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Sa faci ceva obositor in timpul zilei. Sa te plimbi cu bicicleta pana nu mai poti, sau is la farmacie medicamente pentru insomnie si ceauri. Sau culca-te tarziu pe la 12 noaptea si trezeste-te pe la 7 dimineata.

| AmBer4MuSic a răspuns:

Da trucul cu laptele cald e foarte bun! Stiu, nici eu nu pot dormi cand sunt stresata sad Si eu sunt pe cale sa iau o nota mica la mate, dar asta o aflu abia luni deci tot weekendul sunt stresata, si numai la asta ma gandeam, pana am vorbit cu mama despre asta, ea m-a sfatuit cel mai bine si mi-a zis sa ma linistesc ca daca i-au o nota mica asta e! Cu toate ca eu sunt bursiera si imi pica naspa la dosar... Ce trebuie sa faci e sa vorbesti cu cineva despre asta! Si te vei linisti, pentru ca acel cineva te va umple de optimism big hug Funda? :*