"Dictionar cronologic al stiintei si tehnici universale" si "Istoria Artei". Bai @Poneiul Violet n-am stiut ca sunt doua volume, de aia esti mai destept ca mine. Da bai Ponei dar am in compesare "Istoria Artei Moderne" si inca 35 de volume ale marilor pictori in care sunt descrise viata si opera lor cu poze color de o calitate foarte buna. Volumele sunt de dimensiuni mari cu foi din hartie lucioasa (hartie cretata) si a fost fost publicate prin anii1982 si sigur le stii.
Dupa revolutie s-a publicat Sandra Brown mai Ponei si mereu eram intrebat daca am citit-o, sigur ca nu an citit nici-o bazaconie a acestei autoare.
Enigme de pe Terra.
M-a fascinat complet.Cu mituri si legende extraordinar de interesante.Am citit-o pe toata intr-o saptamana.Am "invatat" ca este posibil ca asa-zisele fantome sa existe, miturile si legendele unele sunt reale.Nu ca de exemplu Monstrul din Loch Ness... Miturile pot fi si reale...Nu ai de unde sa stii.
Buna, cartea mea preferata este Huore - inima de copil, este foarte interesanta si merita citita, da am ramas cu niste idei minunate.
RECOMAND ACEASTA CARTE TUTUROR, NU VETI REGRETA CA ATI CITIT-O!
LoveToHate întreabă:
minnieee întreabă:
anonim_4396 întreabă:
VisinaDinVisinata întreabă: