| aleee_6744 a întrebat:

Sunt cu un baiat cam de aproximativ 3 luni. si in ultimul timp asa parca ii mai distant.adica asa a fost de la inceputul relatiei.desi imi spunea ca ma place si chestii din astea. dar cum nu imi las orgoliul am vrut sa il pun la incercare.si am facut un alt id. bun am vb ca el de pe id`ul respectiv.si la un moment dat l`am intrebat daca are prietena si el a spus nu.(am crezut ca mor de nervi)bunlaughing. deci poate si-a dat seama ca sunt eu.si a zis asa sa vada cum reactionez.desi nu prea as crede. sunt intr-o dilema foarte mare. nici nu mai stiu ce sa fac. nu imi place ca cineva sa ma ia peste picior. mai ales un baiat! as vrea niste sfaturi.

3 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Comunicaree! iti suna cunoscut cuvantul asta?laughing
Trebuie sa comunici deschis cu el, intreaba`l de ce e distant, intreaba`l ce simte pentru tine si este imposibil sa nu`ti dai seama daca e adevarat ce spune sau nu [uita`te in ochii lui, la gesturi, la voce].
Daca nu vei reusii asa, fi si tu mai distanta si spune`i ca o fata nu are nevoie din partea unui baiat de aceasta indepartare, ea are nevoie de lucruri frumoase si dulci, unei fete ii place ca baiatul sa fie imprevizibil, sa o surprinda, iar daca el nu`ti da ceeea ce ai tu nevoie ...nu vad rostul relatiei.

Gandeste`te :*

>big grin

| frdthebest a răspuns:

Poate baiatul cauta alta fata sau poate este plictisit crede-ma am patit-o... nu am mai avut chef de respectiva si la un moment dat se terminase totul! cel mai bine e sa fi si u indiferenta adica sa te prefaci ca nu mai esti asa atrasa de el.Asa poate isi va reveni!

| MeMyseIf a răspuns:

Buna! este evident ca el nu are nevoie cu tot sufletul de aceasta relatie, ci asa cind se mai plictiseste, sa stie la cine ar cauta mingiieri, saruturi, caldura feminina.si tot asa.Intelege foarte bine ca tu cu mult mai mare nevoie ai de el, decit el de tine si de aia are un astfel de comportament.Inteleg ca tu iti doresti o relatie serioasa, asa ca nu astepta asa ceva de la el.Rupe-o cu el si mai bine nu te grabi sa te bagi in alte relatii din alea in care observi de la bun inceput ca tipu e cam distant cu tine necatind la acele cuvinte dulci si frumoase care te duc in eroare. Energia omului conteaza foarte mult.
Bafta!