| didisor6619 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna a facut avort si vineri se fac fix doua luni de la incident. vreau sa fac ceva dragut pentru ea ca sa poata uita de asta dar nu stiu ce. ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Orice ai face pentru ea nu o sa uite dar o mai poti inveseli, iesiti la o pizza, la cinema, la un club

| Kaℓi a răspuns:

Nu inteleg, e un fel de aniversare?

| Cat a răspuns:

Desi pot sa iti inteleg grija pentru ea, nu mi se pare ca e un eveniment care ar trebui marcat in vreun fel. Pentru ea e un lucru dificil.
Ce poti face e sa-i fii aproape si sa o asculti daca simte nevoia sa vorbeasca despre acest subiect. Daca nu o face, nu te simti jignita, fiecare trece peste evenimentele dificile in propria maniera.

| Metalerele5 a răspuns:

O mica atentie care sa insemne ceva pentru amandoua sau o poza cu voi doua inramata (am primit si eu una de la prietena mea), uitati-va la o comedie, da o petrecere, fa-i o prajitura etc. Orice crezi tu ca ar ajuta-o sa nu se mai gandeasca la nefericita intamplare. Daca mai e si ceva amuzant, cu atat mai bine. Sper ca prietena ta sa treaca peste momentul trist!

| Andre7ea a răspuns:

Iesiti in oras, fa-o sa rada, povestiti lucruri vesele, mergeti in parc, la un suc. Spune-i ca o sa fii mereu langa ea.