anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea nu este tocmai o problema, ci un punct de vedere: cred ca mai toti am observat comportamentul pe care unii il au fata de animale.Intrebarea mea este:de ce? pentru ca nu sunt oameni? pentru ca nu ne seamana? pentru ca nu au inteligenta noastra? si ele au sentimente, ca si noi, si ele sunt practic niste...oameni.Atunci de ce le tratam asa? Noi toti invatam la scoala, sau in alte locuri, ca nu trebuie sa discriminam alti oameni, si peste tot sunt dati ca exemplu rommi, negrii, chinezii etc. Dar daca noi discriminam, batem, omoram, infometam niste biete animale care nu ne-au facut niciodata nimic, dar ce le-am face oamenilor de alte rase? Aceasta este parerea mea. Nu stiu daca este buna dar... vreau doar sa mi-o exprim si sa stiu ce cred si altii.

2 răspunsuri:
| TheCritic a răspuns:

Hm...eu cred ca din "distractie". Multi vad asta ca pe o distractie. Oameni "maturi" si care vor sa isi dovedeasca "inteligenta" superioara animalelor dar ei nu realizeaza ca sunt penibili. Sper ca Dumnezeu sa ii pedepseasca pentru ceea ce fac.

| Daria a răspuns:

Ai drepatate, foarte mare dreptate.Si la partea cu inteligenta, unele animale chiar sunt mai destepte decat oamenii.laughing
Cei care nu iubesc animalele nu au suflet pur si simplu, un animal poate fi cel mai bun prieten al omului, mai ales cainele, care si-ar salva stapanul de la orice.Parerea mea, cred ca e una buna.happy

Întrebări similare