Produsele cosmetice te imbatranesc pe o cale artificiala, deci evident nu-s sanatoase.
Insa lasa, vei putea fi considerata "cougar" mai repede, daca imbatranesti, intelegi tu, FETITA?
Cu cat imbranesti mai mult cu atat eu castig mai putin, lasa tu fantezile cu 20 de ani ca eu pierd banii grei
Ti l-as da dar nu pot să vorbesc în seara asta.Nu pot să-ți dau prea multe detalii despre viață mea personală. Deci nu pot să îți spun de ce nu pot vorbi.Ti-l trimit pe privat ca nu vreau să știe tot site-ul numărul meu. Oricum pot să il schimb dacă află toată lumea.In fine, ti-l trimit pe privat și mă suni mâine după ora 15:00.
Don't die!
Da doare tare stiu, ma pun sa joc balena albastra din cauza ta, e bine ca scrii mai bine ca mine, ma bucur de asta, faza cu bacul nici tu inca nu l-ai dat, eu dupa ce am terminat liceul am facut un curs care sincer m-a ajutat mai mult decat sa pierd 3 ani in facultate, desi da nu l-am dat ca nu am avut de ce sa il dau
Cum sa nu mor cand fratelemeleu Ray credea ca si-o pune cu sex symbol-ul site-ului astuia?
Wtf. "sex simbol"? asa ceva?!
asta e. viata e plina de iluzii si dezamagiri. fii alaturi de el!
Mai bine ai fi alaturi de mine reao
Sigur ca sunt. doar mi se mai zice si "mama ranitilor".
Realy? nu stim, ma bucur ca am asa o surioara ca tine
daca zici tu.
Daca nu esti troll, esti proasta de bubui.
Nu conteaza CINE te duce la produs. La ce stil de a gindi si ce actiuni intreprinzi la varsta ta, e doar o problema de timp si spatiu - cand si cine va fi ala care o sa te duca la produs.
Mai fetita... ce o sa te mai pocneasca viata cand chiar o sa ai 20 ani... pui mic
Produsele cosmetice fac ca pielea sa nu se mai regenereze; si in timp, pielea isi pierde capacitatea aceasta si va deveni dependenta de produsele cosmetice.
La 30 de ani vei ajunge sa arati ca la 40 de ani. Mai bine forever young decat imbatranire prematura.
E mai bine asa, ca iubitul poate sa iti spuna "fetita mea", iar tu poti sa-i spui "tati", ar fi aproape de realitate.
anonim_4396 întreabă: