Ideea e ca baiatul trebuie sa plateasca mereu totul. Insa, cand am inceput cu sotia mea, doar prima oara am platit eu totul, asta insemnind tot ce am consumat timp de trei zile cit am stat cu ea, eu venind din Timisoara in Bucuresti la ea. A doua oara, a participat si ea, desi nu am vrut, cu 50%. Iar mai apoi, cand era grasa nota de plata, facea la fel. Asa m-a convins ca nu e o materialista.
Nu prea ieșim în oraș, ai văzut cât e un suc? Ultima dată am băut unul într-o șaormerie, am dat 5 lei pe el și m-am rugat de ea 2 săptămâni să-mi dea partea ei de bani înapoi. E aiurea. Nici nu aveam scaune la masă, nu știu ce local era și ăla. Dar măcar nu aveau muște, noroc că au pus bandă din aia lipicioasă, era plin acolo. Oricum, de suc vorbeam, scump rău. Mai bine nu vă mai duceți.
In mod normal cine face invitatia acela plateste. Daca decideti impreuna sa iesiti, fiecare isi plateste partea lui.
Sincer, în ziua de azi fetele sunt independente și cred ca ar trebui sa își plătească singure. Pentru ce sa îl lași pe el sa plătească? Poate câștiga mai puțin ca tine și în plus unii dintre ei te fac sa te simți cumva și datoare
E normal el sa plătească daca e ideea lui de a iesi in oras. La urma urmei din cate știu eu, el trebuie sa te cucerească pe tine. Bine, daca vreodata are probleme cu banii, nu înseamnă ca nu poti si tu sa il ajuti macar cu o cafea sau un suc. La urma urmei sunteți într-o relație si ar trebui sa nu mai fie ideea banii lui, banii mei, ar trebui sa fie banii pusi la comun, adica sa fie banii noștri. Așa nu ar mai exista certuri si nu ar mai iesi discuții inutile despre cheltuieli.
Cutezătorul4k întreabă:
MihaiDan97 întreabă: