| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU.scuze de categ.Sa va spun care e povestea mea. e vb despre o fata pe care o plac foarte mult. dar care e foarte timida. si care nu vrea sa fie cu mine. o sa fac un rezumat la ce s-a intamplat:

-prima data am vazut-o pe la jumatatea lunii octombrie

-am inceput cu un buna.am facut cunostinta

-am vb pe mess ceva vreme. dar ea se supara foarte repede din orice.desi nu avea de ce

-am invitato sa mearga cu mine in oras.nu a vrut.cred ca ii era frica.am vazut ca era nehotarata

-cu alta ocazie sa o invit in oras. am fost chiar si la ea in clasa sa stau de vb cu ea. iar nu a vrut. din cate zice ea.cica i so parut k glumesc.desi i-am explicat ca nu glumeam(cumparasem bilete.toate alea)

-dupa o vreme am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine.nu a vrut.

-am mai lasat-o un timp.cam 2 saptamana fara sa-i zic nimic.sa fiu indiferent.in tot acest timp de cate ori ne intalneam ea imi arunca numai priviri.

-dupa acele 2 saptamana m-am bagat iar in seama cu ea.si iar am intrebat-o de relatie. i-am explicat k tin mult la ea. iar nu a acceptat.cred ca nu ma crezut k eram indragostit de ea.

-am mai lasat-o 3 saptamana.(in acest timp privirile au ramas la fel.aruncate spre mine). saptamana care se implinesc lunea viitoare.si stau si ma gandesc ce sa fac? vreau sa-mi ziceti credeti ca am procedat gresit? toate lucrurile de mai sus s-au petrecut in zile diferite.deci nu toate intr-o zi. in fine. ce credeti ca ar trebui sa fac? m-am cam saturat sa nu vorbeasca cu mine.sa fim aman2 indiferenti.cand incerc sa vb cu ea fugenu stiu ce are de ii e asa frica. mie imi place de ea. ea zice ca nu o intereseaza. ce sa fac sa mai continui? am gresit p undeva? funda si calificativ...

Răspuns Câştigător
| Smile94 a răspuns:

Sincer nu cred ca aii gresit dar daca e timida poate crede ca esti ca restul sau poate nu te place, cred ca e mai bine sa o uiti pentru ca e randul ei sa reactioneze si din cate ai cris nu face nimic in privinta asta
fi tare si gandeste-te ca viata merge mai departe iar fete inca mai exista