Mamele nu se uita la pret sau la calitate.Conteaza ca acel cadou sa fie de la puiul lor. Pentru o mama fiecare gest mic conteaza.Mama mea imi zice ca nimic nu apreciaza mai tare ca o nota buna si un comportament ca atare.Ii poti lua un buchetel de flori si o felicitare sau o cutie cu bomboane...o bratara sau o pereche de cercei.Dar sa stii, lucruruile materiale nu au valorare daca comportamentul lasa de dorit. Spune-i cat de mult o iubesti si ia note mari pana in perioada aceea in primul rand.Eu mamei mele i.am luat anul trecut o cutie cu bomboane, un magnet cu felicitare si un buchet de flori si ea s-a suparat ca mi-am consumat din bani
Un lantisor
o pereche de cercei
o bratara,
un album foto cu poze ale familiei
o ciocolata(gestul conteaza)
un pupic
un parfum
un set de cesti
o cana PERSONALIZATA cu numele ei, sau poza ei
sa iei un 10 la matematica
un ursulet de plus
sper ca te-am ajutat! Funda?
O canita personalizata! Pe o parte fotografia ei, pe alta a ta, iar in mijloc un text dragut... care sa-i provoace lacrimi atunci cand i-o vei oferi.
La Multi Ani amandurora, succes!
Pai eu iasi face asa : iasi face o surpriza dimineata cu un mic de jun iasi spune toata ziua ca o iubesc niste flori si un mic cadou bafta sper ca te-am ajutat funda?
Screi si coloreazai un biletel asa cu crezi tu de cuvinta exprimati dragostea fata de ea in acel biletel! O sa fie un cadou surprinzator pentru ea si eu am facut-o cand aveam o varsta frageda! Succes
Poti sa-i confectionezi o felicitare, sa-i dai una sau mai multe flori. daca gasesti preferabil trandafiri sau zambile.a, da, sa nu uit cel mai important lucru : o imbratisare maree!
anonim_4396 întreabă: