| spekeps44 a întrebat:

Se apropie ziua mea de nastere si parintii mi.au propus sa aleg dintre doua cadouri dar nu stiu ce sa aleg. Pe de o parte pot sa imi dea 300 de lei sa ii cheltuiesc cum vreau dar mai am 400 stransi de mine deci 300 de lei nu sunt cine stie ce, pe de alta parte ar putea sa imi ia o tableta. Dar am un Samsung galaxy s3 care e cumparat din banii stransi de mine si cade trebuie reparat si am si un laptop destul de bunicel doar ca se inchide atunci cand ma joc WOW(singurul joc care am voie sa il instalez pentru ca tata mi.a pus restrictii de instalat alte programe pentru ca am bac-ul si dupa ora 11 mi se inchide automat calculatorul( tot tata e de vina si ma bucur pentru asta). Nu stiu ce sa aleg sincer. Ma inclin spre tableta. Voi ce parere aveti? Fara comentarii rautacioase ca nu sunt un copil alintat. Primesc un cadou de importanta unei tablete odata la 3 ani.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti doresti tableta...alege tableta

| butterflyeffect0000 a răspuns:

Eu as alege tableta, cel mai probabil... Avand in vedere ca ai deja 400 de lei stransi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pararea mea este sa-ti sarbatoresti timpul cu prietenii, pentru ca mai ales de ziua ta, este foarte frumos sa ii ai aproape. E adevarat ca nu poti merge in oras, dar daca te aduni la cineva acasa, sau la tine, cu 300 de lei, iese de-un gratar. Daca ai S3, care are diagonala cat plasma, si laptop, atunci de ce naiba iti mai doresti si tableta? Raspuns : Fite!

| spekeps44 explică:

Pai ziua mi.o fac cu prietenii oricum. Si laptopul imi face figuri foarte nasoale. Se inchide la orice joc plus ca nu ii merge tastatura.