| DianaDiaa a întrebat:

Sincer ma gandesc la ceva. Mi se pare ciudat. Toti alergam dupa bani, toata viata noastra incercam sa strangem cat mai mult. Cu banii putem face multe, dar pana la urma unde ajung ei? Ce rezolvi cu ei? Sa presupunem ca ai toti banii din lume si ti-ai facut tot ce ai vrut, de la obiecte pana la mancare. Dar in final ce se poate face DIN ei? Sincer nimic.Cu ei poti avea aproape orice,dar din ei... Intelegeti intrebarea? Ca multi n-au inteles-o.
P.s. Banii se tot plimba prin lumea asta, asta stiu nu prea raman intr-un loc dar totusi...

3 răspunsuri:
| punkbuster9988 a răspuns:

Te referi (probabil) la faptul ca multi oameni care au bani din abundenta isi satisfac poftele fara sa incerce sa realizeze ceva pentru care restul oamenilor sa i aprecieze si sa i tina minte.Mai pe scurt viata lor trece, iar ei uita sa lase ceva in urma pentru copiii si nepotii lor in afara de cele materiale.

| SarosBogdan a răspuns:

Eu unul respect si apreciez omul care ai face pe bani nu acela care il face banul pe el.
Pe acei oameni bogati,ei sunt condusi de bani,nu bani ati aduc fericire, dar na uni nu inteleg ca bani sunt facuti sa ai cheltui. Ma dispera familile care se duc an afara sa faca bani si lasa copii in tara, dupa vin si asi trantesc o sura cat casa poporului nu le ajung bani sa o termine si multe altele, dar afectarea si lipsa parintilor din viata unui copil nu ai cum sa o mai repari. Se mai mira lumea de unde atatea femei usoare, din cauza educatiei si lipsa parintilor.

| Doηηa a răspuns:

Poti sa ai bani si sa fi si implinit pe toate planurile, si vei fi cel mai fericit daca stii si cum, nu sa tragi ca prostu' pentru multi bani si sa uiti de tine.
Eu sunt de parere ca bani aduc fericirea, daca stii cum sa ti-o faci.