| alexandramara a întrebat:

Spuneti-mi niste situatii inexplicabile pentru voi sau situatii in care ati ramas surprinsi de ceva anume sau situatii in care ati fost pusi si nu ati stiut ce sa faceti.
P.Stongueot fi fapte trecute sau prezente.

Răspuns Câştigător
| Sebastian2014 a răspuns:

Pai o data becul din camera mea a palpait(eram singur in camera). A doua zi am aflat ca unchiul meu a murit. Mi s-a mai intamplat asta dar fara sa se intample ceva rau a doua zi. Alta data eram la tara, din nou singur in camera si becul a palpait. M-am gandit involuntar : ''Oare cine o sa moara''.Nu i-am dat prea multa atentie momentului astuia si m-am culcat. A doua zi bateau clopotele si bunica mea mi-a spus ca a murit o femeie din sat. Unele lucruri nu le poti explica, oricum eu nu cred in coincidente. Totul se intampla cu un motiv. Tu ai avut experiente inexplicabile? happy

| alexandramara explică (pentru Sebastian2014):

Sincer,nu imi amintesc...dar cred ca tuturor li s-a intamplat sa il\o salute cineva si el \ea sa nu stie cine e sau doar sa i se para cunoscuta persoana aceea.

2 răspunsuri:
| MargarinaCuMustar a răspuns:

1.Un exemplu ar putea fi momentul in care afli ca esti adoptat : nu stii daca sa iti detesti parintii ca te-au mintit atat de mult timp sau sa le multumesti pentru ca nu te-au lasat prada suferintei si au mai si avut grija de tine atat de mult timp (nu mi s-a intamplat mie thanks god ) sau ce mi s-a petrecut mie : stiam ca tatal meu e un fel de ursulet bun si iubitor pana cand l-am vazut lovind-o pe mama. Nu stiam ce sa fac asa ca am fugit de acasa si m-am intors a 2 a zi cand stiam ca amandoi sunt la servici. Plus ca nu aveam curajul sa ies din camera