| PetrusEmanuelMihai a întrebat:

Buna TPU. Spuneti-mi testul de sarcina cum iti arata ca tu esti gravida? Stiu ca il cumperi si ca trebuie sa il tii la temperatura camerei dar de unde stie un obiect mic sa iti arate 2 linii? De la ce anume iti arata 2 linii pe test de sarcina? Eu cred ca face contactul cu caldura umana.

5 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Da,simte toate femeile gravide încă de când pun mana pe elhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Detecteaza un hormon care apare cand femeia e gravida

| PetrusEmanuelMihai explică (pentru anonim_4396):

Ok dar cum il detecteaza pentru ca eu ma uit la iubire interzisa bine emisiunea e fictiva pe personaje reale dar cu nume fals, dar in emisiune am vazut ca il cumpara il tin in mana dupa care il las-o cam 10 - 15 min minim dupa care e sau nu pozitiv. De aceea intreb ca de unde si pana unde se ajunge la acel hormon? Nu nu e o intrebare la misto dar eu asta observ ca pana nu are cotactul atingerii pe acel test n indica nimic pana nu il atingi in mana.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PetrusEmanuelMihai):

Trebuie sa faca pipi pe aparatul respectiv. Normal ca nu arata si partea asta in filme.
Aparatul are ceva substante care daca detecteaza hormonul face o reactie chimica aparand liniile cutare.

| Denisa0954 a răspuns:

Sper ca intrebarea ta nu e la miștolaughing
Testul de sarcina detectează un hormon din urina, care apare numai atunci când femeia este însărcinată. Nu are legatura cu caldura