Pai : poti sa vorbesti asa cu ea la misto. Si dupa aceaa nu o sa mai vina. Crede-ma! Asa am facut si eu; de exemplu cand vine si iti spune ceva : spune-i : Uimeste-ma! sau Vaai, iti dai seama. Ce amuzanta esti, chestii din astea. Daca e mai mica ca tine : spuneni din start vorbe gen : copilo! Funda? :*
E mai mare decat mine cu cateva luni!
Am zis sa nu ziceti din astea!
Injuraturi si porecle vreau!
Cea mai desteapta chestie care poti sa nu te cobori la nivelul ei de "inteligenta"...
daca nu poti face asta cu ce esti mai desteapta decat ea?
Am zis sa nu incepeti cu din astea!
Fac ceva pe funda ta.Razbunarea este arma prostului.Se va gasi cineva sa iti dea, pana la urma.
Tine asta pentru tine!
Daca nu accepti realitatea este problema ta.Nu am sa iti dau ce vrei tu.Din cate vad proverbul scris de mine mai devreme se adevereste.Ai probleme cu inteligenta.Scuza-ma dar asta e adevarul in ceea ce te priveste.
Da tu nu sti sa citesti? Citeste intrebarea cu atentie! Daca nu erai in stare sa zici niste porecle nu trebuia sa mai raspunzi! Ma scuteai de niste nervi! O intrebare pentru tine! Asa enervezi pe toata lumea? Cred ca daa!
Piss off.Iti place? Pentru tine.
Auzi hai ca mai plictisit! Dnd!
Vai! Te-am plictisit.Nervoasa mica.Mai bine vezi-ti de carte decat de injuraturi.Ca de asta luati note asa mici la examenul de bac.Va duceti la scoala ca sa aveti de unde veni.
Nu enervez pe toata lumea. Poti vedea ca am ajutat pe multi.Doar pe de-astia ca tine cu intrebari stupide nu ii sufar.Ca tine pe fata aia.
Pana mai ajung eu la bac mai e ceva ani! Si sa nu imi zici ca tu ai trecut! Desteaptoo!
Nuuuu nu enervezi pe toata lumea! Pe majoritatea
Aoloo nu ma suferi? Iti dai seama ce problema!
Io mor de ras!
Nu stiu daca esti fata sau baiat.Se spune mai sunt ceva ani.Nu, mai e ceva ani.Si eu sunt barbat.Desteapt...
Nu muri ca esti inca tanar(a).
Si sa stii ca eu am luat bacul pe cand nici nu erai tu nascut(a).