| AstaMicaTeIubesteMoolt a întrebat:

Stiti cum se administreaza Colonix? Va rog sa raspundeti urgent

Ofer fundita!

Ms

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Olonix Curatitor Intestinal este un supliment pe baza de fibre care curata colonul de toxinele acumulate si previne formarea de noi depuneri, cu ajutorul dietei naturale de fibre. Folosit continuu Curatitorul Intestinal Colonix pazeste tractul digestiv de imbacsirea cu mucus, toxine si reziduri. Fibrele mentin sanatoasa flora intestinala si absorb toxinele din colon prin formarea unui burete. Prin ingrosarea si absortia fluidelor desprinde depunerile toxice din cutele si scobiturile colonului. Un colon curat impiedica supravietuirea bacteriilor si a parazitilor in deseurile umane.
Un supliment pe baza de fibra trebuie sa aiba doua calitati importante. Prima, trebuie sa fie eficient iar cea de-a doua trebuie sa aiba un gust bun asa incat sa se poata consuma zilnic fara retineri. Sa fim onesti, daca ceva nu are un gust placut, pur si simplu nu ne vine sa-l luam decat daca este absolut necesar. Exista multe suplimente pe piata astazi si majoritatea duc lipsa de cel putin unul din cele doua calitati mentionate mai sus. Dintre produsele pe care le-am incercat unele fie aveau gust rau insa aveau efect sau aveau gust bun insa nu isi faceau efectul asupra intestinelor. Bineinteles ca poti fi atat de ghinionist incat sa dai peste un produs care sa aiba gust teribil si sa nici nu fie bun. Ceea ce este incredibil la Fibra Colonix nu este doar gustul ci si faptul ca este cel mai bun supliment de pe piata astazi. DrNatura este compania care a formulat un supliment unic: care are gust bun si functioneaza.
Act de renuntare: Declaratiile de pe aceasta pagina nu au fost evaluate de FDA. Acest produs nu intentioneaza sa puna diagnostic, sa trateze, sa vindece sau sa previne vreo boala.

4 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Ti-am fost de ajutor?batting eyelashes

| emil a răspuns:

Nu stiu deastea laughing ( pls funda daca nu raspunde nimeni)

| AstaMicaTeIubesteMoolt explică:

Ai vrea thu

| brunett3 a răspuns:

Pai eu stiam ca pe cale orala ( gura )hee hee