Eu cred ca nini nu este fica selinei, cred ca sisi este deoarece are numele la fel sisi, selina. si seamana sunt blonde cu parul cret si de aia selina nu ii plac copii, daca ii placeau ea nu siar fii abandonat si de acea ii nu-i place nici de sisi, si sisi nu ii place de ea eu asa cred, si nini are varsta aproape ca selinaa nu ar putea nini sa fie fica ei deoarece eu varstele la fel eu asa cred ce vam zis mai sus si imi place nini f mult dar acum l-a pus de la 10
Nu stiu dar NiNi are 2 vieti cea de NiNi si cea de Nicolas. Celina ar putea fi mama lui NiNi dar ea (Celina) nu pare asa batrana ca sa fie chiar mama lui Nini. Santajatiorul e fratele ei Victor care vrea sa o cucereasca pe Nini, dar ea il iubeste pe tomas. As vrea sa stiu la ce sait pot intra sa vad din -nou toate episoadele?
Nu este adevarat! Celina nu este mama lui Nini este a lui Sisi pentru ca am vazut episodul daca nu ma crezi uite link-ul dar i-l ai in spaniola http://www.youtube.com/watch?v=d_8Rcb2Ae6g&feature=related la un moment dat zice
Nu doamne ce aberatie sunt amandoua de-o seama celina este mama lui cici sa dai pe situl asta www.nini.tv