| All3 a întrebat:

TPU!
Stiti serialul NiNi de pe Disney Channel? Ei bine ard de nerabdare sa aflu care este secretul Celinei, cei care au vazut episodul va rog spuneti-mi.

P. S Cumva Celina este mama Lui NiNi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am uitat secretul e ca e mama lui nini

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretul CELINEI este ca ea a abandonat un copil!(adica CICI)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este draga mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai celina a abandonat-o pe fiica ei la un an cam asa NU e mama lui nini si nici a lui cici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat! Celina nu este mama lui Nini este a lui Sisi pentru ca am vazut episodul daca nu ma crezi uite link-ul dar i-l ai in spaniola http://www.youtube.com/watch?v=d_8Rcb2Ae6g&feature=related la un moment dat zice

| Raluca_8045 a răspuns:

De fapt eu stiu din episoade ca Selina avea un bebelus, si la abandonat, iar ea nu vrea sa afle Tomas dar nu cred ca bebelusul e nini ...ar fi o posibilitate dar din ce am vazut eu nu.Si oare daca Selina ar sti sar mai purta asa eu Nini. sincer?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doamne ce aberatie sunt amandoua de-o seama celina este mama lui cici sa dai pe situl asta www.nini.tv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraierilor celina nu e mama lui nini ca fata celnei trebuia sa aiba 7 ani e de o varsta cu cici m-am lui nini era o dansatoare imputita si victor o santaja pe celi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt seli si-a abandonat fiica acum 7 ani si putin probabil dar e popsibil sa fie mama sisiliei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. doamne ferestelaughing. celina este mama sisiliei nu a lui ninirolling on the floor

| ALequtzza a răspuns:

Secretul ei este ca a parasito pe fata sa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celina nu este mama Nininei! Ea[Celina] cred ca este mama Ciciriei

| EdynSt a răspuns:

Nu e mama lui nini deoarece a abandonat un copil care acum de de varsta Sesiliei.(7ani)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea poate are un copil cu alt cineva, si nu vrea sa afle Thomas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma deci copilul pe care Selina il abandonase este Sisi... Fetita cea mica a ambasadorului!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu secretul celinei este ca ea a abandonat un copil si este chiar sisinia cea mica de 7 ani deoarece si ea a abandonat un copil de 7 ani! si stiu sigur! ma bucur ca te-am ajutat:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bah cum sa fie mama lu' Nini? Daca nu stiti nu mai vbiti! Celina e mama lu' Sisi.Intr-unul din episoade Victor o intreaba pe Celina dc nu vrea sai organizeze ziua lu' Sisi, oare pentru ca tot 7 ani se implinesc de cand sia abandonat fiica sau ceva de genu! Oriqm nini n-are cum sa fie fata Celineiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu
dar are o fetita pe care a abandonato ca maicasa a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama lui nini e moarta! celina este mama ciciriei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Ea este mama Ciciriei! Nu a lui Nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu stiu!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum naiba sa fie mama lu Nini ca aporoape sunt de aceeasi varsta ...cum adica Ambasadorul se uita la una mai batrana cu 20 de ani decat nini?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celina e mama lui Cici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred si eu asta ca nini este fata celinei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, cred asta, cu drag, jessyeka

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place mult nini si ma uit in fiecare seara si nu cred ca celina ii mama ei nu are cum ea doar ii geloasa pe thomas si nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este mama lui nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dracu ati inebunit cum sa fie nini ii sisi

| ninaelenadobrev a răspuns:

Nu, e mama lui sisi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, de fapt celina si-a abandonat fiica! Acesta este secretul!