| All3 a întrebat:

TPU!
Stiti serialul NiNi de pe Disney Channel? Ei bine ard de nerabdare sa aflu care este secretul Celinei, cei care au vazut episodul va rog spuneti-mi.

P. S Cumva Celina este mama Lui NiNi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am uitat secretul e ca e mama lui nini

222 răspunsuri:
| catalinmodan a răspuns:

Nu este adevarta celinei secretul este ca sisi este ica ei nu nini

| ale_6111 a răspuns:

Deci...Celina este mama lu Cici!

| Loreleii a răspuns:

Nu stai sa iti spun:celina este mama ceceliei si i-a spus si ca sa scape de nini i-a spus mai intai iei si ea ca sa o faca fericita pe cece a plecat intr-un oras inventat de ea
Apoi a aflat victor si s-a dus la el acasa (p.s)(Dar ea la ambasada eara nicolas)si tomas a gasit-o acolo si nu vroia sa mai auda de ea si acum vrea sa se casatoreasca cu celina (mai departe urmareste serialul ca nici eu nu mai stiu)

| k3jo a răspuns:

Cecilia e fica Celinei

| 2345t6yuij a răspuns:

Celina nu e mama lui Nini.Ea este mama lui Cece.

| Steffffi a răspuns:

Secretul e ca Celina si-a abandonat fetita dupa ce a nascut-o...Si Celina e mama lu SiSi

| luiza_4162 a răspuns:

Ce? celina nu e mama lui nini laughinglaughing)laughing e mama sisiliei

| denydeny a răspuns:

Secretul lui selina este ca este mama lu sisi si ca vrea sa fie cel mai mult cu tomas si nu vrea ca nini sa fie in preajna ei

| yoana_7666 a răspuns:

Secretul ei este ca sisilea e fiica ei ca are doar 7 ani

| andra123_1871 a răspuns:

Nu chiar am vazut filmul iar celina este mama ceciliei ( fica mica a ambasadorului)

| roxana_6475 a răspuns:

Secretul selinei este ca fiica ei care a ambandonato la nastere este cecilia (fiica ambasadorului) pentru ca ea imediat ce a ambandonato Thomas ambasadorul a adoptato iar ea ian spus lui Nini secretul dar ea acum se preface ca vea sa fie prietena ca nini sa se indeparteze de Thomas care ei doi se certase din cauza Celinei

| roxana_6475 a răspuns:

Dar inici un caz celina este mama selinei

| ALequtzza a răspuns:

Secretul ei este ca a parasito pe fata sa

| Deeyu1000 a răspuns:

Celina este mama Ceciliei, daca vrei sa vezi da pe peteva.ro si dai la episodul 89 ea si-a dat seama deoarece de ziua ceciliei de 7 ani victor i-a zis ca si fetita ei facea tot azi 7 ani si in plus celina seamana cu cecilia

| any_9509 a răspuns:

Nu.celina nu e mama lui nini dar mama lui cece este celina

| NiNi_5002 a răspuns:

Deci Celina a vut candva un copil iar acel copil era ROMITA si i-a zis asta lui tomas pentru a putea sa se apropie de el ca nini sa fuie trista si geloasa si s aplece de le ambasada. nu Celina este mama lui nini ei bine asa cred eu sa fiu sincera daca ar fi Celina mama lui nini ar trebuie sa aflam pana acumca nu mai sunt multe episoade pana la sfarsit

| bea_9107 a răspuns:

Nu e adevarat nimic.Secretul e ca Celina este mama lui Cicilia si ea i-a spus asta lui nini pentru ca stie ca este o persoana buna, generoasa etc.Si ea crede ca daca i-a spus asta lui Nini ea fiind buna se va desparti de Tomas pentru ca sa ii
fie bine la Celina.

| Darky444 a răspuns:

Nu celina nu ii mama ceciliei?

| andradaa123 a răspuns:

Ma voi astia care credeti ca selina este mama lui nini sau a alt cuiva in afara de sisi, sunteti niste idioti, si nua re cum ca nini sa fie fica lui selina pentru ca nini are aceeasi varsta cu selina.

| r4monick a răspuns:

Nu nu celina e mama lui romita adica lui sisi deci celina acum multi multi ani celina a dato pe romita adica pe sisi unei doctorite

| Raluca_8045 a răspuns:

De fapt eu stiu din episoade ca Selina avea un bebelus, si la abandonat, iar ea nu vrea sa afle Tomas dar nu cred ca bebelusul e nini ...ar fi o posibilitate dar din ce am vazut eu nu.Si oare daca Selina ar sti sar mai purta asa eu Nini. sincer?

| andreea_1581 a răspuns:

Eu am vazut toate episoadele pana acum si nu sa aflat exact. Selina a abandonat o fetita care s-ar putea sa fie nini

| andreea_1581 a răspuns:

Eu am vazut pana acum. selina si-a abandonat fiica dar nu era al lui tomas. sa-r putea ca fiica abandonata sa fie nini

| bossul8 a răspuns:

Nu celina nu e mama lui nini si secretul celinei e ca si -a amandonat copilul buna am 8 ani

| andreeabarbie a răspuns:

Acum pe bune cum sa fie nini fata celinei daca diferenta dintre varstele lor e asa mica
normal ca e sisi

| Andrutza_6717 a răspuns:

All3 uite am aflat ca Celina se preface ca este mamna lui SiSi...Iar nini este Nicolas si ca s-a despartit de Tomas si se prefacea ca plecat in Valea Zumbon! big grin

| Diaroberta a răspuns:

Secretul ei e ca sia abandonat fetita.Care de fapt este SISI

| Diaroberta a răspuns:

Secretul e a a abandonat o fetita care sa dovetit ca este Sisi

| OaannaaCraazyy a răspuns:

Nu...defapt celina a avut o fetita de un an cam asa si a abandonat-o.
Si ea nu vroia sa afle Tomas ca ala o santaja (pe celina).
NU mi se pare mare secret... da cred ca era secret de fapt ca ea nu vroia ca tomas sa afle ca ea a avut copii

| OaannaaCraazyy a răspuns:

Nu.Defapt Celina avea un copil pe care l-a abandonat cand avea un an sau mai putin.Si tipu ala o santaja iar Celi ascundea asta de Tomas. Dar am citit pe un site ca Celina nu vroia sa afle ca Tomas ca era santajata dar eu cred ca ea nu vroia sa afle (Tomas) ca ea nascuse ( adica avusese deja un copil ).