| Mogiojojo a întrebat:

Stiu ca nu aveti chef de mine dar cum stii ca esti posedat de satana (sau obsedat) nu stiu cum se zice? Vreau doar cei profund religiosi sa raspunda. Intr-o noapte m-am culcat mai tarziu decat de obicei si am inceput sa vad lucruri ca niste umbre albe care mi se miscau prin fata ochilor plus ca m-am uitat pe geam si erau ca niste sobolani care umblau pe strada. Nu sunt sigura de ce am vazut dar simteam o stare continua de neliniste. Voua vi s-au intamplat lucruri paranormale candva in viata asta? Stiu ca oamenii carora li se intampla sunt destul de putini.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil că din cauza oboselii, te-ai culcat târziu și eu, la rândul meu noaptea, vad parca altfel lucrurile. Daca stai și te gândești, ai impresii ciudate in toi de noapte, iar ziua razi de ce ai crezut azi - noapte. Ai in suflet diferite frici, care în miezul zilei sunt luate în râs chiar de către tine. Trebuie sa urmărești atent, să vezi dacă mai revezi astfel de lucruri, sau a fost din cauza oboselii. Acum ție îți poate spune cineva că nu e adevărat, însă tu odată ce ai văzut cu greu crezi... Analizează atent și scrie-mi daca ai diferite sentimente ciudate in noapte. Dar nu intra in panica, nu te speria. Odată ce deții controlul asupra propriei persoane, este cel mai important! Fa o rugăciune înainte de culcare și dimineața și poarta-l indiferent de testele vieții pe Dumnezeu în suflet! El ne da puterea de a ne feri de lucruri rele și ne izbăvește de cele dureroase, chiar de uneori nu pare. Odată purtat in suflet, vei dobândi iubire, frumuseți ale traiului. Tine minte, încearcă pe cât posibil sa nu faci din aceste viziuni gânduri "diabolice" și "cufundate" in singurătate chiar daca simți o nevoie disperată de a o face. Mintea ne joaca feste, însă trebuie să știm când și cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa știi dacă ești posedat? Cere-i la un preot de la tine din oraș/sat sa citească pe tine rugăciuni de dezlegare de blesteme și dacă o sa începi sa scoți sunete ciudate, sa te dai de pământ, sa transpiri încât simți ca iei foc, da atunci ești

| gogu220 a răspuns:

Nu asculta tot ce comentează cei mistici sau cârcotaşi, mergi la biserică si ia o sticluţă de mir şi una de jumăte de litru de agheasmă la care pui o pompiţă de pulverizat şi dai pe tocurile uşilor si ferestrelor dar mai ales pe uşa de la intrare, după care poti face semnul crucii cu sticluţa cu mir dar si cu un caţel de usturoi pe toate tocurile şi pe uşi.

| LaraClarice a răspuns:

Umbrele respective pot avea multe explicații logice, nu neapărat religioase. Din ce spui tu, te-ai culcat târziu, iar fenomenul respectiv se poate datora oboselii.
Trebuie să știi că unii oameni care au probleme cardiace, întâmpină și probleme cum sunt cele descrise de tine. Vedere cu umbre, purici, lumini pulsatile, etc.
De asemenea, nu știu dacă ai auzit de paralizia in timpul somnului. In trecerea din starea de veghe (adică treaz) la starea de repaus- somn, uneori corpul se relaxează prea repede, adoarme, sa spunem, înaintea creierului. Că reacție, apare starea de frica, halucinațiile specifice, sentimentul că ești privit, sau că vezi siluete demonice, etc.
Daca stările persistă, cel mai bine ar fi sa mergi la psihiatru. Daca ai posibilitatea, vorbește cu psihologul scolii.
Numai bine!

| Mogiojojo explică (pentru LaraClarice):

Care scoala?

| ThePitPew a răspuns (pentru LaraClarice):

La ce te-ai referit prin 'probleme cardiace' si lumini pulsatile. In general ce inseamna lumini pulsatile?

| LaraClarice a răspuns (pentru Mogiojojo):

Școala la care înveți, presupun că ești elev happy

| LaraClarice a răspuns:

Bun, observ că adminii îmi șterg răspunsurile, sau le postează anapoda...
Lumini pulsatile, adică atunci când vezi punctulețe albe care dispar și apar. Alea sunt din cauza tensiunii.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Majoritatea este posedata de satana prin diferite forme, o mare parte din locuitorii planetei sunt posedati de partea intunecata subordonata SATAN, senzatile pe care tu le-ai enumerat pot fi si halucinatii datorita oboselii, starea de neliniste este normala atata timp cat iti lasi creierul si imaginatia sa o ia pe aratura, poate nu ai aflat inca dar noi ne folosim de creier si nu el se foloseste de noi, daca ajungi sa-ti lasi creierul sa se foloseasca de tine constientul il vei transforma in inconstient si asta poate duce la probleme grave de factura psihica cum foarte bine sti deja, paranoia, psihoze[ exact ce ai spus tu in povestea ta ], dementa si toate adunate intr-o frumoasa schizofrenie de care te vei bucura mai mult sau mai putin. singurul lucru paranomal care-mi s-a intamplat si tind sa il cred pentru ca nu mi s-a confirmat nici astazi daca a fost o gluma sau nu, toti din casa la momentul respectiv au spus ca nu stiu nimic, eram in dormitor la o colega stateam in pat vorbeam eu cu ea si inca o prietena comuna, la un moment dat masuta din dormitor a inceput sa se miste pe loc pozele si ce mai era pe ea au cazut troncanea si facea foarte urat timp de 10 secunde pana am sarit din pat toti tipam pana am ajuns sa aprind becul, a fost o senzatie de nedescris, o frica umila.

| Mogiojojo explică (pentru Ionut_Pavel_1993):

Cum zici constientul il transforma in subconstient?

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Ti-am spus, nu mai repet.

| Mogiojojo explică (pentru Ionut_Pavel_1993):

Adica ce voiai sa zici? Era interesant ce ai spus.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns (pentru Mogiojojo):

Daca nu te ajuti de materia cenusie se ajuta ea de tine si nu e bine pentru ca creierul nostru in mare parte actioneaza instictiv dupa anumite formate din trecut, emotii, senzati tari sau diferite influente umane cu care stam la talcare in viata de zi cu zi ajea k p mess sau chiar pe mess, in momentul in care platesti atentie oricarui lucru etc in acel moment cumperi o experienta buna rea sau daca esti constienta o cataloghezi cum vrei tu ca persoana...idea care e, nu sunt foarte destept dar daca te uiti in jurul tau ai sa observi ca nici ceilalti nu sunt foarte destepti, fiecare se pricepe la ceva. doza de prostie o avem cu totii si toate astea se datoreaza faptului ca in trecut chiar si in prezent nu am avut indrumare spirituala transparenta nu am fost invatati sa discernem asa cum trebuie, am fost poate manipulati, creduli etc si odata cu timpul autoeducatia sociologica a incetat sa mai apara practic ne-am maturizat in ego si nu in iubire neconditionata asa cum ar trebui. cauta subiecte carti tutoriale despre cum sa-ti transformi inconstientul in constient. sunt traditii vechi de xani budistii gen etc stii tu mai bine. si sa revenim la subiect, satana [cine dracu o fi si asta sau aceasta] nu te poate controla daca tu nu permiti, si chestia cu sobolani pe strada si eu am vazut 3 pe un raft la o shaormerie prin vitan acum doua luni in jurul orelor 14 noaptea. cea mai mare emotie la nivel mondial este si va ramane cel mai probabil FRICA.

| ThePitPew a răspuns:

Nu cred in Dumnezeu insa cand eram mai mic am patit exact ceea ce ti s-a intamplat si tie. Umbre prin fata ochilor.

| DavidDavidIulian3434 a răspuns:

Du-te la biserica omulehappy