| c9me a întrebat:

Buna TPU.
Stiu ca nu este normal la o varsta ca a mea(19) dar incep sa am vedenii.
In fiecare zi tot ma vad cu 2 minute inainte, cum as pati eu ceva in locul in care vreau sa merg si ma decid sa merg in alta parte.
Probabil am o imaginatie bogata, dar nu prea pricep care este motivul "temerii" pentru ca de mic nu m-am temut mai de nimic. Ma uitam fara probleme la filme horror si thriller fara sa am o problema cu vreo temere.
Toate aceste "viziuni" le am de cele mai multe ori cand sunt singur sau nu vorbesc cu cineva.
Nu pot duce nici lipsa de prieteni sa spunem asa, pentru ca in fiecare zi ies pe afara cu prietenii (prietenele daca este cazul) si socializez.
Eu cred ca ar fi totusi de la filmele horror care le-am vazut pentru ca acum jumate de an cred am inceput sa ma reuit la filme de groaza (de pe la 15 am fost facut pauza.) si cateva m-au cam marcat: The Ring, Paranormal Activity, The Grudge si Exorcismul.
De multe ori ma trezesc in picioare, ceea ce iar nu mi-o pot explica.
Cateodata fac unele chestii care nici nu imi dau seama ca le fac, de exemplu acum scriu pe site(blog, forum sau ce-o fi) si in secunda urmatoare numai ma trezesc cum ajung sa fac cu totul altceva, ca si cum as fi fost in transa o perioada.
Am fost o luna la psihiatru sa vad poate este vreo problema cu mintea mea sau ceva, dar nici el nu a stiut ce sa imi spuna. am schimbat vreo 3 psihiatrii care nu au descoperit nimic ciudat la mine, totul era cat se poate de normal.
Nici de o trauma veche nu se poate spune pentru ca nu am avut pana acum ceva "traumatizant" care sa ma marcheze profund.
Scuze pentru greselile de gramatica.

Răspuns Câştigător
| AnonimKidd a răspuns:

Nu te mai uita la filme horror. Adica mie mi se intampla ceva de genul, imi spun in gand : daca nu fac asta mi se va intampla ceva rau. Si nu stiu de ce imi spun asa ceva in gand. Adica cand n-am ocupatie asta mi se intampla. M-am uitat o data la Fenomenii stranii si n-am putut sa dorm nopti la rand : ma foiam, inchideam ochii si ma trezeam intr-un vis, intr-o camera neagra si imi ziceam : "vreau sa ma trezesc, vreau sa ma trezesc". Iar cand m-am uitat mai de mult, la un film de groaza nimic straight face si la Fenomene stranii cand ma uitam o faceam pe nebuna noaptea. Eu imi spun in gand : hai sa ma gandesc la altceva, ce am facut azi, la scoala, ce-a m-ai facut ala, pe cene a mai barfit ala, ma gandesc la o melodie. Ma pun si ma uit la televizor, deschid calculatorul si imi imaginez acele chestii ca le las in spate. Si imi spun nimic rau nu se poate intampla. Incearca si tu! Poate te ajuta!

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Ai o imaginatie bogata, nu te mai uita la filme horror