| maraveamere a întrebat:

Buna TPU...sunt cam suparata deoarece baiatul de care imi place s-a atasat de prietena mea cea mai buna..mereu o plac baietii pe ea si ma simt foarte prost si uite asa ma injosesc si ma simt super nasol..am nevoie de niste sfaturi va rog

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa o găsești o metoda sa o detronezi cumva, pare se ca, ea are personalitate, datorita acestui fapt e asa ușor de remarcat și plăcută, probabil e și naturala (ma refer la cum se comporta, ca e ea însăși) și tu poți sa te îmbraci foarte bine dacă arăți bine, și pe tine va sta la fel de bine acele haine, se impune datorita felului ei de a fi, a dezinvolturii, e ceva cu care te naști, o chestie nativa. Nu poți sili pe nimebi sa te placa dacă el deja a plăcut pe altcineva în locul nostru din păcate, dar poți lua inițiativa și sa înveți din greșeli, sa acționezi la timp atunci când într-adevăr placi pe cineva.

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Prietena ta stie ca il place? Cati ani ai?

| maraveamere explică (pentru Celcestietot):

Da stie ca il plac dar se bucura cand ea este in centrul atentiei..eu am 17 iar ea 18 "(

| Celcestietot a răspuns (pentru maraveamere):

Pai si ea nu ii raspunde la fel, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum de e asa plăcută de un număr asa de băieți și tu nu? Ce are ea și tu nu ai?

| maraveamere explică (pentru anonim_4396):

Pai are glume bune, se imbraca foarte bine, mereu e aranjata, invata extraordinar de bine pe cand si eu invat bine dar baietii se uita mult la aspectul ei. ceea ce eu nu prea tin cont daca sunt machiata sau aranjata cateodata

| anonim_4396 a răspuns (pentru maraveamere):

Trebuie sa o găsești o metoda sa o detronezi cumva, pare se ca, ea are personalitate, datorita acestui fapt e asa ușor de remarcat și plăcută, probabil e și naturala (ma refer la cum se comporta, ca e ea însăși) și tu poți sa te îmbraci foarte bine dacă arăți bine, și pe tine va sta la fel de bine acele haine, se impune datorita felului ei de a fi, a dezinvolturii, e ceva cu care te naști, o chestie nativa. Nu poți sili pe nimebi sa te placa dacă el deja a plăcut pe altcineva în locul nostru din păcate, dar poți lua inițiativa și sa înveți din greșeli, sa acționezi la timp atunci când într-adevăr placi pe cineva.