| Andrutzikka a întrebat:

Sunt cam suparata pentru ca m-am certat cu verisoara mea. Deci, eu plec mai mereu pe la bunicii mei pentru ca acolo mai vin si ceilalti verisori ai mei si chiar e distractiv. M`am certat cu varmea de la o simpla neintelegere. Eu si cu ea jucam porcaria de Stardoll si avem o prietena foarte buna. Ea de curand sa facut SuperStar si acum ea zice ca toti prieteni ei o baga in seama numai pentru ca e ss. Dupa cum am zis, am fost la bunici patru zile si acolo nu am internet. Dar varmea a zis ca eu i-am intrat pe contul ei si ca am vorbit cu prietena ei si ca acum i-a dat block pe Stardoll si nu mai vorbeste cu ea. Eu i-am explicat de mii de ori ca nu am intrat pe contul ei dar ea inca nu ma crede. Si chiar vreau sa ma impac cu ea pentru ca na, suntem verisoare. As dori sa imi spuneti macar cum sa o fac sa creada asta, adica sa inteleaga ca eu nu i-am intrat pe cont. Fundita celui mai bun raspuns!

3 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

" pentru ca este ss " - putina invidie - eu cred ca tu ai fost

| Andrutzikka explică (pentru negru30):

Nu, eu nu am fost invidioasa pe ea fiindca si eu sunt ss. Si suntem foarte bune prietene. straight face

| negru30 a răspuns (pentru Andrutzikka):

" ei o baga in seama numai pe ea " - asa da prietena - nu vrei sa fi si prietena mea