| tHeAnGeLoFwOrLd a întrebat:

Buna TPUcrying. Sunt certata cu prietena mea de 9 luni.Treaba a fost asa:
Eu am chemat-o afara dar a venit si o alta fata care ma enerveaza.Si in timp ce le asteptam sa vina am plecat la prietena mea cea mai buna.In parc ne-am intalnit toate 4.Atunci imi venea sa tip.Si a inceput sa zica:
Aha deci cu ea vii afara si cu noi nu! Si a continuat un bun timp (10-15).
Dupa aceea am plecat acasa impreuna cu prietena mea dar in spatele nostru erau ele si un baiat pe care eu l-am placut, il plac, si o sa plac totdeauna foarte mult. Acea fata care ma enerveaza stia ca eu il plac si am vazut-o ca s-a dus sa-i spuna ceva si probabil din razbunare i-a spus ca eu il plac dar nu sunt sigura.Si a trecut timpul...9 LUNI.
De fiecare cand ne-am certat eu mi-am cerut scuze si m-am simtit umilita.Acum a venit si vremea ei sa-si ceara scuze dar desigur e prea orgolioasa.Sa ii cer scuze sau nu? Ea vrea numai pe ea sa o cam ca prietena. E geloasa pe toate prietenele mele dar nu si eu pe ale ei. Un sfat ceva?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| ღDenyssaღ a răspuns:

Sa nu o mai bagi in seama pe prietena ta si gata! nu merita bunatatea ta! si nu mai fii tu prima care isi cere scuze, pentru ca ar trebui sa o lasi pe ea sa-si ceara iertare.

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Stiu ce zici! trimite-i un sms si zii ca te-ai saturat de comportamentul asta. poate ti se pare o idee rea dar iti zic eu ori o sa inteleaga ori o sa o cuprinda egoul. incepe cu ea...iar apoi... se va intampla asa cu toata lumea si vei fi o umilita