| Myforyou a întrebat:

Buna TPU sunt clasa a 6 a iar timp de 5 ani adica în clasa 1 a 2 a 3 a 4 si a 5a am luat numai premiul întai iar anul acesta nu voi mai lua dar va jur ca am numai 9 si 10 si îmi va iesi media cu 9 la mate romana si engleza dar este o fata care are 2 sau 3 medii mai mari ca mine si una are 1 medie sau 2 deci eu o sa iau premiul, premiul 3 cu o alta fata.dar nu stiu cum sa fac sa reusesc sa ma resemnez sa nu ma mai chinuiesc singura si, sa sufar. este normal sa fiu suparata pentru ca este pentru ptima oara în viata cand numai iau premiul1.va rog foarte mult dati-mi niste sfaturi bune ca sa numai fiu trista.multumesc anticipat si sa nu uitati ca dau funda!puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nu conteaza ce premiu iei, conteaza ce ai in cap.winking, esti desteapta, clar. La anul` te staduiesti mai mult... Nu este o tragedie. Stai linistita ca nu esti nici prima, nici ultima careia i se intampla asta. :*

5 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

N-ai cum sa ai numai note de 10.Gandeste-te ca unii au numai note de 4-5, iar tu mult mai mari decat ei.

| Alynn98 a răspuns:

Ai aceeasi soarta ca mine.Eu in clasele 1, 2, 3, 4, si 5 am luat premiul1. in clasa6 am luat premiul 2 iar anul asta cred ca tot 2.

| SkyGuy a răspuns:

Aolooo cand va aud....numai parintii v-au bagat chestia asta in cap cu sa fii primul din clasa

| Myforyou explică (pentru SkyGuy):

Da...poate chiar ai dreptate

| HermioneLove a răspuns (pentru Myforyou):

Normal ca are dreptate!