Buna! Da iti poate anuala lucrarea daca scrii cu 2 stilouri diferite asa ca nu uita sa ai mai multe la fel,ai voie cu penarul si poti sa-ti mai iei o sticla de apa daca vrei,ciornele vi le dau supraveghetori si sunt stampilate fiecare,este strict interzis cu ciorne de la tine,o sa primiti o foaie cu subiectul pe care o pastrati, si inca una pe care o sa scrieti, pe langa asta mai primiti o ciorna, bineinteles va mai dau daca nu va ajung, o sa fie 2 supraveghetori care vor semna foaia cu rezolvarila, plus va intra si directorul sau directorul adjuct dupa vreo ora sa le stampileze, cam atat, vor fi camere, dar cred ca sti asta deja.Mult succes
Multumesc sper ca o sa fie usor!
Nu iti anuleaza lucrarea pentru atata lucru-cu pixul, dar e bine sa ai unul care sa stii ca te tine pe toata durata evaluarii.nu imi mai aduc aminte daca colegii mei aveau penare pe banca... oricum: iti ajunge un pix sau un stilou si un pic in caz ca folosesti. ciorne primesti, cate vrei. supraveghetorii sunt obligati sa-ti dea cate doresti, din belsug! sunt anumite foi duble, tipizate, adica pe prima pagina scrie tot- unde dai examenul, numele si prenumele, scoala, supraveghetorii, sunt niste "tabele" neinteresante care chiar nu intereseaza si pe care poti sa scrii...in caz ca nu-ti ajunge, ti se da inca una. supraveghetorii vor semna unde o sa semneze in dreptul numelui lor. sper ca sunt de-ajuns explicatiile. daca mai ai nevoie de ceva, intreba-ma
Ba iti anuleaza pentru chestia cu pixul,eu am dat anul trecut evaluarea,si la romana mai aveam de facut o compunere cand mi s-a terminat, era albastru, am scris cu unul negru, dupa aia a trebuit sa il rescriu tot cand mai avea o jumate de ora, asa ca nu va jucati cu asta
AllmaGirl întreabă:
PerfectLife întreabă: