| IceCreamDoll a întrebat:

Sunt clasa a 9a si la geografie am facut-o de oaie. Am luat 4 la test, si colac peste pupaza m-a ascultat urmatoarea zi, am stiut teoria, dar cand m-a intrebat din urma n-am mai stiut prea bine si mi-a pus 5. Parintii nu stiu deocamdata de notele minunate pe care le am la geografie, dar bine ca in rest am 8 si 9. Daca ai mei o sa afle de notele astea o sa iasa panarama. Profa a zis ca o sa ma mai asculte, dar nu stiu cand, ca sunt inca 29 de copii de ascultat... Geografie am luni si marti, dar atunci cand m-a ascultat nu a mai predat nimic. Mi-e si rusine cand ma gandesc ca trebuie sa le zic parintilor de notele astea. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| veriss a răspuns:

In primul rand gandeste-te cui ii spui prima data. depinde cine e mai ingaduitor. de ex eu am luat 4 la chimie si am ales sa ii spun mamei. i-am zis ca testul a fost foarte greu.ca nimeni nu a luat peste 6 si ca stiu ca am dezamagit-o de data asta, am facut o fata ca si cum m-as fi simtit vinovata pentru nota si dupa i-am zis ca mai bine ca a aflat de la mine si nu de la altcineva. la sfrasit i-am promis ca o sa imi indrept notele si nu s-a suparat care pentru ea si nota 8 e destul de mica. succes in a le spune parintilor. sper ca ti-am fost de ajutor

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de asta gandeste.te ca esti la liceu.un nivel sau doua peste generala. poate 5-ul ala e cat un 7-8 din generala.si atat timp cat parintii tai stiu de la tine si nu de la sedinta sau diriginta e mai ok crede.ma.pur si simplu spune.le cereti scuze si promite ca pe viitor o sa iti maresti media