Ai o gândire eronată...mi-e milă să spun mai mult de atât.
Daca nu ai intrat acum, incerci la anul si vezi ce se intampla. Nu esti nici prima si nici ultima persoana care nu a intrat din prima la facultatea dorita. Nu e relevanta comparatia cu altii, pentru ca e mult mai benefic sa gasesti solutii pentru situatia ta. Mai bine te mai pregatesti un an si mai dai o data admiterea.
Tu crizezi aici de zici că ți s-a terminat viața pentru că nu ai intrat la o facultate pentru care nici nu te-ai pregătit ca lumea și eu am o gândire eronată? Grow tf up.
Poti sa te duci la taxa la automatica, si tragi tare in primul an ca sa treci de la taxa la fara taxa (se intampla chestia asta pe baza de medie). Daca nu, mergi la transporturi si nu te mai agita din cauza "mediului" pentru ca mi se pare penibila abordarea ta. Media la bac nu spune nimic despre cineva, crede-ma.
Bună.
Este o încercare profesională prin care trebuie să treci... şi nu va fi ultima. Ce nu te omoară, te întăreşte.
Deci, privirea la cer şi reconfigurarea GPS-ului pentru a vedea drumul care îl ai de parcurs în viaţă.
Succes!
Pa, pa.
Trebuia sa inceri in mai multe locuri B, Brasov, Iasi e ok peste tot, incearca sa te inscrii din nou in toamna poate gasesti cu taxa undeva si daca se mai elibereaza, pentru ca mai pleaca o sa intrii la fara taxa din anul doi.Egreu sa astepti un an, cine stie ce mai e la anul, incearca acum o varianta, rezolva cumva acum.Trebuia sa te inscrii la mai multe variante,calculatoare,electronica, automatica, energetica, sunt cam la fel, materiile sunt asemanatoare.Cu transporturile nu stiu ce vei putea face.In Bv nu e concurenta asa mare ai sanse si la fara taxa, incearca, suna si intreaba
Inteleg ca nu e vorba de ce facultate faci ci de mediul in care te invarti. Fite, vedetism, mofturi! Daca nu vrei sa faci carte, de ce te-ai mai inscris la Automatica si calculatoare?
Anul ăsta am terminat automatică și calculatoare, tu nici n-ai intrat. Lmao.
Parerea mea umila este sa intri la Automatica la taxa si sa tragi tare sa intri la buget de la anul.
Decat o facultate slaba pe gratis care nu iti va folosi la nimic mai bine una buna cu plata dar care sa iti ofere sanse unei cariere.
Wow! Pai daca esti asa de desteapta, de ce mai pui intrebari aici?