Da, este posibil ca fratele tau sa incerce sa te protejeze fara sa-si dea seama ca nu-ti place asta. Nu este in regula ca mama ta nu te asculta si nu te crede. Ma gandesc ca ceva din comportamentul tau trecut a facut-o sa procedeze in acest fel. Discuta cu tatal tau si vezi ce solutii gasiti si pentru ca ceilalti-frate si mama-sa accepte relatia.
HA ha si eu am o sora tot de 14 ani si eu sunt fratele mai mare dar nu ma prea interseaza ce face ea in afara de tigari si alcool
Eu cred ca la 14 ani nu stii ce e aia dragoste, nu ai discernamant si trebuie sa te indrume cineva, mai precus unul din parinti. La varsta ta ar trebui sa te gandesti ce vrei sa faci in viata, ce liceu vei urma.
Sfaturi: las-o mai moale cu "dragostea", la 14 ani baietii vor doar sex, urla hormonii in ei.
Trage-i una in bot lui frate-tu si spune-i ca nu e in masura sa se bage in viata ta si sa-ti dea ordine. Singurii care au aceasta autoritate sunt parintii.
Invata ca sa ajungi cineva.
Buna
Poti vorbi cu fratele tau sa te înțeleagă si ca nu faci nimic deosebit cu acel băiat, lui ii e frica sa nu ajungi o cur** si sa Rada lumea de voi de asta face toate astea. Încerca să-i explici ca nu faci nimic, pur si simpu stai cu el. Încerca sa ii stati in prezenta lui ( fratele tau ) ca nu faci nimic cu acel băiat. Spune-i ca daca te ascunzi ar fi mai bine? Nu cred. Ieșiți toți 3 in oraș