| Deliα a întrebat:

Sunt fata.E normal la 1.69 sa am 46 de kg? Eu cred ca sunt slaba, dar ma simt foarte foarte bine asa.
P.S.:Lumea zice ca sunt grasa si nu stiu ce sa fac!crying

Răspuns Câştigător
| Zatharra a răspuns:

Dacă tu te simţi bine în pielea ta, părerea celorlalţi contează mai puţin...Eu de mult timp nu mai ascult ce zice lumea şi crede-mă că e mult mai bine aşawinkingEu zic că nu eşti deloc grasă, poate chiar slabă daca ai 1.69.Cred că e mai bine să fii mai slăbuţă decât grasăhappy

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Lumea care iti zice asta o zice asa sa se afle in treaba, la inaltimea ta ar trebui ai maxim 55-60 kg[la 46 kg esti chiar slabuta]

| AtateaConditii a răspuns:

Zice la misto ca esti grasa care inseamna de fapt ca esti slaba ce nu te-ai prins? Sau poate ai tu in anumite zone grasime care se vede urat. Fa sport si manca sanatos.

| Mareacluj a răspuns:

Eu spun ca nu esti deloc grasa, ci chiar dimpotriva. Si au am avut mult timp 47 kk la 1, 70 si nimeni nu mi-a spus asta, dimpotriva, spuneau ca ma ia vantul. Acum am 52 si arat f.bine, nu mi se pare deloc ca-s grasa. Tu, lasa ce spune lumea, ca tu traiesti in pielea ta, nu altii. Tu trebuie sa fii multumita cu felul in care arati si sa te simti bine in pielea ta!