| lovefan a întrebat:

TPU! Sunt in clasa a 9-a si as dori sa mai invat o limba straina in acesti 4 ani de liceu.Momentan cunosc Engleza si Franceza. Ce mi-ati putea recomanda? Cam ce limba ar fi mai cautata, care ti-ar oferi sanse mai mari in ocuparea unui loc de munca? Multumesc!

9 răspunsuri:
| mihai22222 a răspuns:

Franceza cam rar e folosita engleza si germana tinand cont ca in Germania gasasti mai usor un loc de munca

| Allison314 a răspuns:

Doua limbi foarte cautate sunt araba si chineza,dar dupa parerea mea grele, incearca italiana, germana, invata ceva care sa iti placa, o sa-ti fie mult mai usor

| AtateaConditii a răspuns:

Spaniola sau germana.

| Bonii a răspuns:

Eu ti-as prepune "Italiana", deoarece in orimul rind este foarte usoara.
2)Cred ca este una din cele mai cunoscute limbi!
Sau spaniola...Bafta!

| Dhennis a răspuns:

Buna.
Eu ti-as mai recomanda Germana si Spaniola, adica mi se par destul de cunoscute.
Dar asta este decizia ta big grin.

BAFTA! :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chineza.
Nu e gluma.

| Zatharra a răspuns:

Germana.

| positivity a răspuns:

O limbă destul de căutată este italiana, deoarece este și foarte simplă, dar și spaniola! Ar fi bine pentru cultura ta să le înveți și pe acestea! Și eu mă voi apuca de ele, însă când voi avea timp!

| Florenta16 a răspuns:

Germana, insa este o limba mai DOAR din consoane, si iti trebuie o pronuntie de fier sa te descurci, sa nu te incurci in limba ei. In schimb, italiana, spaniola, sunt cele mai cautate si ele, sunt chiar foarte simple, se aseamana cu limba romana! Este insa foarte bine daca pe langa engleza si franceza mai vrei sa studiezi inca o limba. Nu multi au curajul. Bafta multa! happy