anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 9a si imi place de un baiat din clasa inca de la inceput. De multe ori am avut senzatia ca si el se uita la mine intr-un alt mod decat cel obisnuit, iar de fiecare data cand il intreb ceva se balbaie sau raspunde gresit apoi se corecteaza. De ceva vreme cateva colege stiu ca mie imi place de el, dar una dintre ele are gura cam mare. Nu am vrut sa afle si ea, dar a facut presiuni asupra mea. Vineri, la scoala in timp ce vorbeam cu o colega el a trecut pe langa noi si s-a dus langa colega cu gura mare. I-a spus ceva in timp ce se uita la mine si zambea. totusi era un zambet, nu stiu cum sa spun, ca si cum ar rade de mine. Intrebarea e :credeti ca asa e, a aflat si acum rad de mine sau e de bine? Atunci cand se balbaie oare e emotionat sau e neinteresat?

Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Pai.1) daca tie iti place de un baiat nu trebuie sa stie toata clasa ta. Asa.
2) probabil nu era emotionat. probabil nu stia ce sa zica, sau era neinteresat depinde. ei bine putea fi si emotionat daca si lui ii place de tine. Dar mai bine ar fi sa il lasi pe el sa te abordeze un timp. Daca va face asta ii esti simpatica si vrea sa discute cu tine si cand se apropie si mai tare invita-l undeva happy si atunci vrei stii cu siguranta de acea " balbaiala " happy. Sfatul meu pentru a preveni orice vorba spusa din rautate la adresa ta de fetele invidioasa e sa le zici tot lor ca nu iti mai pasa. Asa isi vor da seama ca a fost trecator. Tot ce va urma va fi doar intre tine si el. happy.
Sper ca te-am ajutat! ----> Fundita?

1 răspuns:
| Licuriiici a răspuns:

Sunt total de acord cu raspunsul lui BeBeBaa..Stii..eu zic sa fii indiferenta cu el. daca te abordeaza si incearca sa intre in discutie cu tine inseamna ca simte ceva pentru tine..Si pe langa asta, daca stie ca il placi va fi si mai bine ...Si balbaiala asta sa stii ca e un semn de emotie..Chiar nu cred ca atunci cand esti neinteresat de o persoana incepi sa te balbai. Eu cand nu sunt interesata de cineva pur si simplu incerc sa scap cat mai rapid de el/ea ..adica..raspunsuri simple si scurte...Deci stai linistita..Sunt sigura ca o sa fie totul bine. Take care!winking