| fundoaieee a întrebat:

Buna TPU:Sunt intr-o relatie de un an de zile, Eu am aproape 16 ani iar el 17.Eu am probleme de comportament, e unu vulcanic.Ii vorbesc urat(esti prost, du te dracu)mai din gluma si serios.etc,il jignesc, ma enervez asa degeaba din orice proastie, ii inchid telefonul.El niciodata nu mi a vorbit urat...ma deranjeaza la el ca este foarte gelos.Eu fac urat si daca iese o data la luna l barul de langa el...cand eu ies mereu pe afara.El niciodata nu mi a dat papucii, da eu ii spuneam mereu ca ne despartim, la nervi.Si tot el ma impaca.O data cand m-a enervat m am intalnit din intamplare cu fostul iubit si ne am sarutat,apoi regretand enorm, plangeam ora de ora pentru acel sarut, m-a iertat spunandu.i ce s a intamplat fiindca nu puteam qsa tin in mine.Il iubesc enorm si el la fel.Pana si mama mea,mi a spus ca nu e corect ce fac cu iubitul meu, cum ii vorbesc, si ea m a certata.Va rog frumos un sfat, cum ma pot temera?

3 răspunsuri:
| noitzdj a răspuns:

Păi spune-i asta lui.
Găsește un timp cînd ești vulcan stins și ăncearcă să-i lămurești că dacă nu va arăta caracterul bărbătesc - nu veți avea viitor.
Lămurește-i cum vede orice fată un băiat.
În primul rînd Bărbat - El a spus că mergeți acolo - înseamnă că acolo.

Cel mai bine e să-i spui tot în față, și să discutați despre aceasta.
Vrei crede, vrei - nu, aceeași sa întîmplat și la mine, și îți răspund la acestă întrebare că am trecut fix prin acestă problemă.

| Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Incearca sa-l intrebi daca el are o problma cu acest comportament al tau. Daca spune ca da e cel mai bin sa incei sa te shimbi daca spune ca nu inseamna ca el chiar te iubeste si te accepa asa cum esti. Succes

| Alexandru0007 a răspuns:

Nu mai vorbi urat.nu e frumos.