anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt nedumerita. Este vorba de un baiat...Nu imi place de el, dar cred ca el ma place. Nu tin mortis sa aflu daca e adevarat, sunt doar curioasa caci mna...
Nu dau nume dar ii voi atribui un apelativ, X. Deci acest baiat X este foarte de treaba, e mic de statura, de aceea e si foarte simpatic. Si adora sa ma chinuie. In ce fel? Ma gandila! Bine, de fapt ma impunge cu degetele in coaste doar doar ca eu sa strig "Lasa-ma!" cu fabulosul meu accent (pun punctul pe s). Si face asta mereu... I-am povestit unei prietene asta si mi-a zis ca sigur ma place. Apoi, azi am fost implicata pe nedrept in o cearta dintre o prietena buna din clasa si colega-mea de banca (ma puneau sa aleg intre ele doua, ele certandu-se) si m-am enervat foarte tare si am inceput sa plang. Baiatul X a vazut ca imi dau lacrimile si a strigat la ele: "De ce naiba o implicati si pe ea in asta?!" Am dat sa ies din clasa, voiam sa ma duc la baie, la care X m-a prins de mana intr-un fel sa stau, m-am intors si zambea. Dar m-am smucit si am plecat (nu mai rezizstam, voiam sa plang) Dupa ce apele s-au calmat, la sfarsitul orei mai eram foarte putini in clasa, ceilalti chiulisera. Si X s-a mutat in banca din spatele meu si tot imi trage scaunul cu piciorul si cand ma intorceam la el bineinteles ca zambeam, apreciam gestul de a ma binedispune si imi zambea si el.
Ce parere aveti?

1 răspuns:
| Dariusuu a răspuns:

Nimeni de pe acest site nu știe răspunsul dacă te place sau nu dar privește partea bună poți afla.

Din aceste gesturi nu ne putem da seama dacă chiar simte ceva pentru tine sau chiar vrea doar să te cicălească.

Întreabă-l pe el și te vei convinge.