Simplu, te duci la un magazin unde are aparat special PayPal sau PaySafe, bagi banii acolo( cat vrei tu sa bagi), apoi apesi pe plata si iti scoate chitanta care are codul pe el.
Il iei si il bagi unde vrei tu sa donezi sau sa bagi in jocuri, depinde acum
Mi-am luat și fifa 2017 anul ăsta, mă gândeam să mă joc acum că nu prea mai merge să îl piratezi. La unele trebuie să fim și corecți. Mie îmi place să mă joc deci nu e chiar o irosire. Uite că acum mă gândeam să iau și niște haine, am pus ochii pe un tricou care e într-o imagine și cu Mata ce îl poartă, pe o șapcă și nu cred că mi-aș permite și o geacă, toate de pe magazinul oficial a lui Manchester. De asemenea mă uitam după niște tricouri cu însemne cu jocul ăsta, am pus ochii pe 3 dar cred că voi lua doar unul. Să văd ce voi face că sunt destul de scumpe și mai e și faza cu transportul.
Https://www.facebook.com/EVERYTHlNG.FIFA/?fref=ts
Dă un pic în jos până ajungi la Wilshere.
Chestia e ca la PayPal stiu ca trebuie sa ti faci un cont unde trebuie sa ti bagi si adresa. vreau sa stiu daca e in regula =] pana acum n am mai incercat
Nu faci cont PayPal. Sunt magazinele alea pe care scrie PP iar acel PP înseamnă PayPoint adică poți da bani în schimbul unor coduri PaySafe.
http://ro-ro.paypoint.com/......oint_1.jpg
PayPal e card și de asemenea îți poți face și cont. E altceva. Mai ușor îți vine dacă nu ai conturi bancare cu paysafe.