| Utilizatorlove31 a întrebat:

Bună TPU!
Sunt singura persoană care nu se bucură de faptul nu mai trebuie să purtăm măști?
Masca de protecția mă ajută să-mi ascunt imperfecțiunile, cum ar putea să se simptă bine pe stradă fără mască o persoană care suferă de dismorfobie?

14 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Eu încă o port.În multe ţări încă situaţia e gravă şi se poartă măşti.Mie mi se pare o prostie că au ridicat toate restricţiile deodată. Covidul încă e, nu ştie el că lumea nu mai poartă măşti şi că nu ar mai trebui să se transmită.
Poartă ce vrei, pentru orice motiv.

| Hammurabi a răspuns:

"nu mai trebuie să purtăm măști" nu înseamnă că a fost interzisă purtarea lor.
O poți purta în continuare fără probleme cât ai chef.
În Japonia, de exemplu, masca a fost mereu ceva uzual, indiferent dacă a fost pandemie sau nu.

| Dismally a răspuns:

Pai nu te opreste nimeni sa o porti in continuare desi cred ca ar fi bine sa mergi si la un psiholog ceva.

| oglindasultanului a răspuns:

rolling on the floor Ce frumos, pentru fete exista machiaj daca nu-ti convine "fata ta" de obicei e folosit de adolescente, si uneori nici nu observa profesoara. Dar ce imperfectiune ai tu, ca la baieti parca creste parul care acopera partea aia.

| 1997onur a răspuns:

Nu am suportat deloc masca de la bun inceput ma bucur cu adevarat ca am scapat de maștile alea.

| Utilizatorlove31 explică (pentru 1997onur):

Dacă ai suferi de dismorfobie nu te-ai mai bucura că am scăpat de mășți

| 1997onur a răspuns (pentru Utilizatorlove31):

Stai sa caut sa vad despre ce spui acolo ca in viata mea nu am auzit de cuvantul ala si revin

Https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Dismorfofobie nu mai stiu ce sa spun cu adevarat chiar imi pare rau pentru cei ce au nu stiu cum sa spun sa nu se intelgea gresit sa-i spun problema asta.

Eram sa spun boala da se intelegea gresit de asta am spus problema.

| Hammurabi a răspuns (pentru Utilizatorlove31):

În primul rând se numește dismorfofobie. (cu doi de "fo" )
În al doilea rând nu este o afecțiune fizică ci una psihică-obsesivă. Ar trebui să conștientizezi asta.
Așa că, masca te poate ajuta doar psihic (să-ți imaginezi tu că îți poate ascunde defectele mai mult sau mai puțin inventate).
Pentru că fizic, te ajută doar cât o frecție la un picior de lemn.

| Utilizatorlove31 explică (pentru 1997onur):

Am greșit când am spus,, dismorfobie'' este de fapt,, dismorfofobie''

| Utilizatorlove31 explică (pentru Hammurabi):

Am uitat să mai pun un,, fo'', asta e am greșit se mai întâmplă

Știu mi-am dat seama stai liniștit bro nu face nimic

| Ella66 a răspuns:

Poate purta masca cine doreste

| Ella66 a răspuns:

O sa uiti de imperfectiuni intr o zi. Parerile persoanelor nu prea conteaza cine stie ce. Mai bine simte-te fericita si ignora parerile care nu ti convin