| HalloweenSamy a întrebat:

sunt stresat pana peste cap nu stiu ce sa mai fac. Parintii ma streseaza inca de acum cu examenul de intrat la liceu, inca nu am terminat cu tezele si stau ca pe ace si cu meditatiile. Deci nu mai pot sa respir. 6 ore de scoala apoi du-te la meditatii apoi hai acasa si apuca-te de inca 2 ore de teme deci nu mai rezist. Si mai sunt si zilele acelea de **** in care trebuie sa ma duc la dentist sau la tuns si nu ajung acasa doar pe la 6-7 seara si mai am si teme. Ce sa fac sa scap de stres repede va rog simt caa explodez. FUNDA ^_^

2 răspunsuri:
| Gazelle a răspuns:

Incearca sa iti organizezi timpul mai bine. De exemplu, dupa ce termini temele, fa ceva ce-ti place, relaxeaza-te, uita-te la un film etc. O sa vezi ca la liceu vei avea mai mult timp liber.

| Dariusuu a răspuns:

Din câte ştiu eu imediat e vacanţă aşa că termină să te plângi ca un căţel vinovat de soartă.

Tu nu mergi la servici şi ai copii şi lucrezi 12 cu 12 ca să ai un servici prost plătit.Ei află că sunt multe persoane care fac asta şi nici măcar nu se plâng.

Tu încă trăieşti în puf crede-mă aşa că lasă prostiile şi gândeşte-te că e doar o perioadă.