Buna,
Hmm, tin minte cand am venit si eu in Timisoara si mi-am pus exact aceeasi problema.
Presupun ca asta este valabil si pentru fiecare judet in parte, dar ar fi cateva lucruri clasice pe care ai putea sa le faci:
- sa te angajezi pe domeniul in care il inveti, mai ales daca esti la o facultate in domeniul it, ca poli, sigur poti sa te angajezi usor si din anul 1. Daca nu, atunci si la altele mai merge, poti sa incepi prin ati face un profil pe Linkedin si un CV. (desigur poti aplica si pe ejobs, bestjobs). Daca ai nevoie de ajutor privind structurarea si eventualele intrebari de la diferite interviuri, nu ezita sa ma anunti.
- sa te angajezi part-time in diferite magazine, de mancare, haine sau diverse. Daca mergi prin Iulius Mall, o sa vezi ca peste tot se cauta locuri de munca;
- sa inveti sa iei bursa si iei bani din asta. In general bursele de merit sunt chiar maricele si ajuta.
Si cam asta ar fi... Ca sfat, sa incerci sa gasesti un echilibru intre munca, facultate si distractie. Pana la urma, de unde atata graba? Dupa o sa lucrezi mereu, asa ca mai bine bucura-te de libertatea pe care inca o mai ai
Bafta!
Te uiti pe Facebook, Ejobs, LinkedIn, etc. Aproape sigur gasesti la KFC sau la Mac, iei angajeaza mereu.
Emilia19 întreabă: