| Sclipiciii a întrebat:

Sunteti multumiti ca la "Romanii au talent" a casticat Cristian Gog? Daca nu dupa parerea voastra cine ar fi trebui sa castige?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerile sunt impartite.Eu nu ma aflu in nici o tabara.
Sincer, mi-e totuna.E bine ca Gog a castigat.Mie nu-mi schimba viata cu nimic.

6 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Cristian Gog este talentat însă consider că trebuia să câştige cel care imita robotul şi a ieşit pe locul al doilea.
Pa-pa!

| elisa820 a răspuns:

Parerea mea ar fi tot Cristoan Gog.

| TotEuMa a răspuns:

Sincer. Cristian Gog stie doar niste trucuri pe care le aplica foarte bine. Lumea a fost impresionata de "numarul " lui deoarece este ceva cat de cat "neamivazut" in Romania, nu prea vezi atat de des mentalism la televizor cum auzi muzica sau cum vezi fel de fel de dansatori, unii mai priceputi eltii mai putin. Dupa parerea mea ar fi trebuit sa castige Radu Ionescu, el avea o tehnica foarte buna la chitara si canta melodii destul de complicate comparativ cu Trio Zamfirescu care mi s-au parut a fi de "rahat " ( scuze pentru expresie big grin ). Sau mi-am mai fi placut la fel de mult sa castige cel ce dansa ca un robot, mai ales ca el are si nevoie de bani pentru operatia la coloana. Dar cum a fost si seria trecuta nu a castigat cineva cu talent, nu inteleg de ce unii inca se mai mira de asta big grin. Plus ca stiu de la cativa colegi din trupa Lil Motion ca voturile nu sunt existente :d. As vrea sa stiu si parerea ta despre Cristian Gog.

| Sclipiciii explică (pentru TotEuMa):

Pai Cristian Gog dupa parerea mea a fost votat pentru ca nu s-a mai vazut asa ceva in Romania si a venit cu trucuri diferite fata de alti magicieni care fac aceleasi lucruri de fiecare data.Acest om chiar a facut lucruri interesante cu care ne-a captat atentia noua, romanilor.Dar tot nu trebuia sa castige el! Oricum daca nu castiga tot facea o afacere din asta.Si cred ca toti au castigat mult pe seama acestui concurs.

| Sclipiciii explică:

Sincer mie imi pare rau ca nu a castigat ''No limit'' sau Gigellaughing.

| FilipPetru a răspuns:

Nu mias fi dorit sa castige Cristian Gog, mias fi dorit sa castige Mihai Petraiche sau Alexe Krem.