| killerspike95 a întrebat:

talismanele sunt bune de ceva? eu am un talisman ochiul lui horus si am si ceva bratara din ceva pietre pretioase colorate talismanul l-am cumparat de pe net zice ca aduce noroc sanatate si dragoste este adevarat? cine ma poate ajuta dau fund

Răspuns Câştigător
| OkAyAn a răspuns:

In primul rand doar Dumnezeu si nu-mai El iti poate da noroc, sanatate si sa te faca sa iti gasesti dragostea! Nu cacaturile alea de talismane si auzi talismanul ochiuli lui horuslaughing) sa nu crezi in asa ceva sunt facute ca sa prosteasca oamenii ca tine(fara suparare)! Si sfatul meu ar fi sa iti ei bani inapoi(daca mai poti) ca nu te ajuta cu nimic! Probabil cateva zile o sa ai noroc dar asta doar pentru ca asa vrea Dumnezeu nu din cauza talismanelor dar totusi asta nu inseamna ca nu le poti purta(probabil este si frumos)doar sa nu crezi ca iti aduce noroc, sanatate si dragoste! Si ca si Less_Ray_1990 iti dau doar incredere dar nu poti avea incredere in ceva ce nu este adevarat cum ar fi talismane norocoase! Si autosugestia chiar te poate face sa crezi in ceva ce nu exista si ai putea sa inebunesti!
Si de curiozitate cati ani ai? Si daca poti sa imi dai si mie siteul de unde ai cumparat talismanul!
Oricum Baftaa si bucurate de el!

2 răspunsuri:
| Less_Ray_1990 a răspuns:

De fapt nu nu sunt folositoare dar dau incredere chiar nai habar ce puternica e autosugestia te poate face sa vezi fantome care nu sunt reale

| anss23 a răspuns:

Unii cred ca ajuta, eu nu prea am incredere in asa ceva, cred ca tine mai mult de autosugestie.Adica,esti convins ca talismanul te va ajuta si incepi sa ai o atitudine mai pozitiva asupra vietii (care atrage dupa sine norocul, sanatatea, etc.)