Dai cu parfum... Acţionează mai bine decât acetona şi nu rămân urme... Pâf pâf pe uşă şi iei repede cu o cârpă.
Ce fel de parfum?
Parfum, nu conteaza de care. Poti incerca si cu deodorant spray dar nu prea sunt sigur daca merge Ia niste parfum spray si da pe pata si iese...
Pai incearca sa pui acetona pe o carpa curata ( carpa sa fie uda in asa fel ca daca vrei sa o storci sa curga acetona din ea, si compresezi acolo si incepi sa stergi usurel si pune acetona, sau pur si simplu vopseste-i usa daca e mai veche, cum erau inainte, vopsite
Hăăă noi desenam cu markeru' permanent pe bănci, dădeam cu spray d'ăla dă la băieţi şi se lua fără nicio problemă.
Eu stiu doar cum sa desenezi cu markeru... pe peretii din clasa... poarta scolii, uneori pe tabla cand nu dau cu lapte pe ea.DA am pus prea multe puncte dar vorba aia:soarta si destinu
Poi daca mai mai marchet coloreazai usa in zigzaguri sau fai un soricel pe usa cu model, usa cu model...
))
Bai deci chiar e reala povestea, nu glumesc, ce ma credeti scriitor, credeti ca as fi putut sa inventez asta.
Constantin200787 întreabă: