| MxGirl a întrebat:

Tu ce-ai facut weekendul asta?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Pai nu prea multe,am invatat un pic, m-am uitat la tv, am stat o gramada la laptop, am ascultat putina muzica si am facut ceea ce ma pricep cel mai bine fie weekend fie timpul saptamanii SA PIERD TIMP AIUREA fara sa fac nimic. straight face Nu sunt un model, nu imi urma exemplul.Bafta! :*

| MxGirl explică (pentru Floreenofficial):

Nu-i nimic! Ai facut ceea ce am facut si eu. laughing
Bafta si tie! :*

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Deoarece tatal meu avea foarte mult de lucru(a avut de facut traditionala tuica de pruna), am plecat de vineri dupa-amiaza acasa la tara.
El s-a apucat de lucru, i-a luat o noapte intreaga,dar a meritat efortul.
Zia de vineri a trecut cum a trecut.
Sambata dimineata m-a apucat de curatenie prin casa,afara, m-am apucat de maturat aleile,am ajutat-o pe bunica-mea la treburile gospodaresti,i-am facut curatenie si ei in casa(stii cum e, e batrana si ea si nu mai poate),pe urma catre seara m-a intors cu tatal meu iarasi la oras.
Aici am facut baie si asa a trecut si sambata.
Astazi insa, n-a facut prea mare lucru, fiind si duminica, am stat mai mult pe laptop, m-am mai uitat la TV, am vorbit si cu mama mea care e plecata in Italia, cam atat, atrecut si ziua de astazi cumva cumva.
Te pup!

| wforweirdo a răspuns:

Am stat în casă ca o retardă.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Am lucrat ff f mult la amte pentru BAC (am avut si pregatire la mate sambata dimineata), mi-am facut temele pentru luni, am facut in seara asta o plimbare in parc si am mers la o pizza si am stat putin pe TPU, raspunzand la catev aintrebari. Tu cum ai petrecut weekendul?

| MxGirl explică (pentru Euletitia):

Eu sambata am mers la prietenul meu si m-am intors seara, iar duminica am mai invatat putin pentru scoala, mi-am facut curat in camera si dupa am lenevit pana mai pe seara. happy

| Ironicnαme a răspuns:

Am ascultat muzică, am învăţat, am fost la un meci de handball. Ţi-ar păsa?

| cOoKieNeRd a răspuns:

Neah...ce sa fac.

Am mancat, am dormit, si am stat pe net tongue

Întrebări similare