@Beatrice: explica-i asta,ca nu simti pentru el dragostea aia ca pentru un iubit,ci ca pentru un foarte bun amic,in care ai incredere mai multa decat in alti baieti. Stati si voi mai apropiati ceva timp, si poate o sa gasesti in el 'sclipirea' aia care o sa te faca sa-l iubesti mai mult decat o faci acum. Totu incepe treptat, nu brusc. Ai rabdare Si scuze ca nu ti-am raspuns zilele astea.
Pai... mai bine renunta la fostul prieten/amic,uita de el,nu te mai gandi la el,nu are rost atata timp cat el nu simte la fel pentru tine, mai bine ramai cu prietenul asta nou, vezi si tu cum se comporta,daca se potriveste cu tine,vorbiti si voi pe mess, la telefon, afara prin parc, plimbari cu rolele
P.S Sper sa reusesti sa uiti de el Funda?
Pai daca prietenul tau,pe care l-ai refuzat,se poarta frumos cu tine, cu siguranta ar fi mai bun decat tipul cu care ai fost si care te trata cu dosu' Eu zic sa vorbesti cu el, pe mess sau la telefon daca face2face nu poti si explica-i ca ai fi vrut sa va cunoasteti de mai mult timp si ca poate daca va stiati macar de 2 ani ai fii acceptat. Apoi daca vezi ca nu merge,ii spui 'bine hai ca ne intalnim in X loc si vorbim' si atunci mai vorbiti pe tema asta,ii explici mai detaliat,si poate ii dai o sansa,macar o perioada ca sa vezi cum va merge si daca e ok,puteti continua,daca nu,ii zici ca ti-e frica sa nu-l pierzi ca prieten daca sunteti impreuna, si ramaneti amici. Te descurci tu, bafta :*
@chocovanilla,mi`e frica sa incerc.>.<
Nu neaparat ca o sa imi fie frica, ca il pierd ca amic.Dar, mi`e frica. daca nu o sa-l iubesc decat ca pe un amic, si nu ca pe un. iubit?:-s