| EuAndreia a întrebat:

BUNA TPU! URGENTAAAAA! Azi la scoala o colega si-a bagat mainile in buzunarele mele de la spate (in joaca )eu nervoasa pentru alte chestii care mi le-a mai facut inainte i-am dat pantaloni un pic jos din greseala adica vroiam sai platesc cu aceeasi moneda dar nu in felul asta.In acel moment era baiatul care cred eu ca ma place acolo si a venit la mine si mi-a spus ca sunt lesby(nu sunt). Faza e ca colega mea ma iertat mi-am cerut scuze dar el se uita la mine cu furie in ochi. Dupa ore i-am spus ca imi place de un baiat si ca eu credeam ca el e putin mai inteligent (cum sa fiu pe invers cand imi place un baiat!?)Si cand ma uitam la un panou el a venit si m-a speriat(cum face de obicei; si nu am facut-o intentionat faza cu colega mea eram foarte nervoasa din mai multe cauze si nu mai judecam; nu sunt pe invers)ACUM CE SA FAC? imi vine sa ma bag cu capul in pamant de rusine! SFATURI!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh doamne laughing. Cum să îi dai mă pantalonii jos în mulțime? Nici ce a făcut ea nu e normal, dar e în joacă mă! Înțeleg că din greșeală, dar altădată leagă-te de lucruri care nu pun în pericol intimitatea big grin.
Normal că nu ești pe invers. Știe și el asta și vrea să te tachineze. Chiar cum ai spus tu, nu e inteligent. Nici gestul care-l faci tu nu este, că lași vorbele lui de doi bani să-ți ajungă la suflet. Și nu cred eu că te place, că altfel ar fi gândit că te deranjează. Nu are de ce să îți fie rușine, serios! Astea sunt copilării pe baza cărora exagerați amândoi. Toată lumea face glumițe din astea în joacă. Tu doar arată-i că nu ești ofticată și că nu îți pasă. Eu în locul tău i-aș fi spus ceva în genul ăsta: "Așa, și dacă eu sunt lesbi, tu ești gay. Ești? Te simți? Nici eu. Ce, tu dacă vorbești aiurea neștiind probabil care e treaba cu lesbienele, nu trebuie`să îmi dovedești cât ești de insensibil și idiot. Scuze, pa-pa, mă duc să mă întâlnesc cu iubita. Abia aștept să mă faci populară în școală să afle lumea că sunt lesbi! Te iubesc și pe tine, hopa, înseamnă că sunt bi...te asigur că sunt hetero. Hai jet."
Lesbianele sunt cele care au altă orientare sexuală decât cea normală adică de același sex, așa se nasc, nu e vina lor. Doar că i-ai dat jos pantalonii unei colege nu te face așa.

0 răspunsuri: