Îi spui ceea ce ai face cu adevărat dacă erai lângă el, adică adevărul. Nu ştim ce este în mintea ta.
Mă gândeam la ceva dar după zici că sunt pervers. Mă rog, poți să îi spui și chestia aia. Adică chiar e indicat.
Nu stiu cum sa ii zic asta
Pur și simplu. Nu îți face griji.
Nu stiu ce sa ii zic..eu..nu am mai zis asta si nu stiu ce ii place unui baiat.
Ti-as zice eu ce le place dar dupa ma iei in forta ca vai comentarii deplasate.Chiar daca nu as face decat sa iti spun un adev.
Era o poanta (desi nu stiu cat de "poanta" e-n realitate) mai misogina pe care ti-o spun si tie.Vine intrebarea, cum poate un barbat sa obtina atat o sclava care sa ii spele/calce/curatenie
/mancare/grija de copii bam bam all this...si-n acelasi timp sa aiba si material de fu**t care sa-i incalzeasca patul la comanda? Raspuns simplu: NEVASTA.
Acum, desi suna misogin, nu degeaba am spus-o, e cu-n rost, crede-ma.
Iar care duduie se simte lezata, partial ori total, de asa zisa poanta (mai mult sau mai putin reala) sa stie ca are unda verde la eronati, dati-i acolo cu nemiluita, varsati-va nervii pe comm-ul meu , nu ma supar.
Spune-i că ți-ai dori să vă aveți în grijă unul altuia, să vă distrați impreună, să vă "distrați" împreună etc.
LisaJulie întreabă: