| Yonella123 a întrebat:

Buna TPU urgenttt! Ce sa ii zic prietenului ca i-as face daca as fi langa el? raspunsuri rapide va roog. Fara comentarii deplasate.

10 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Îi spui ceea ce ai face cu adevărat dacă erai lângă el, adică adevărul. Nu ştim ce este în mintea ta.

| T0T a răspuns:

Mă gândeam la ceva dar după zici că sunt pervers. Mă rog, poți să îi spui și chestia aia. Adică chiar e indicat.

| Yonella123 explică (pentru T0T):

Nu stiu cum sa ii zic asta

| T0T a răspuns (pentru Yonella123):

Pur și simplu. Nu îți face griji.

| Yonella123 explică (pentru T0T):

Nu stiu ce sa ii zic..eu..nu am mai zis asta si nu stiu ce ii place unui baiat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Yonella123):

Ti-as zice eu ce le place dar dupa ma iei in forta ca vai comentarii deplasate.Chiar daca nu as face decat sa iti spun un adev.

| Doub a răspuns:

Ca i-ai da cu o ciocolata in cap.

Awww.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ciorba de burta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era o poanta (desi nu stiu cat de "poanta" e-n realitate) mai misogina pe care ti-o spun si tie.Vine intrebarea, cum poate un barbat sa obtina atat o sclava care sa ii spele/calce/curatenie
/mancare/grija de copii bam bam all this...si-n acelasi timp sa aiba si material de fu**t care sa-i incalzeasca patul la comanda? Raspuns simplu: NEVASTA.
Acum, desi suna misogin, nu degeaba am spus-o, e cu-n rost, crede-ma.
Iar care duduie se simte lezata, partial ori total, de asa zisa poanta (mai mult sau mai putin reala) sa stie ca are unda verde la eronati, dati-i acolo cu nemiluita, varsati-va nervii pe comm-ul meu laughing, nu ma supar.

| Țoglă a răspuns:

Spune-i că ți-ai dori să vă aveți în grijă unul altuia, să vă distrați impreună, să vă "distrați" împreună etc.